Ügyfeleknek

Mint a világ vezető nemzetközi toborzó cége, a globális piaci ismeretünket arra használjuk, hogy segítsünk a vállalatoknak olyan szakembereket toborozni amelyekre valóban szükségük van, immáron IT Contracting területen is.
 

Az IT Contracting divíziónk azért alakult meg Magyarországon, hogy rátermett, tapasztalt IT munkaerőt biztosítson az Ön változatos IT projektjeihez. Akár Infrastruktúra/IT Tanácsadókat, Fejlesztőket, Üzleti Elemzőket, Big Data Szakértőket, Cloud vagy Projekt Menedzsment Szakértőket szeretne alkalmazni, mi meg tudjuk találni Önnek a szakértelemmel rendelkező alvállalkozókat.

 

Hogyan dolgozunk


Kiterjedt tapasztalattal rendelkezünk contracting toborzási területeken. A múlt évben több mint 200 ezer jelöltet helyeztünk el világszerte, ez a globális elhelyezések több mint 50%-át tette ki.
 

A tükör szerződéses modellünk számos előnnyel bír az Ön számára. Elsősorban nincs adminisztratív teher, ezzel időt és pénzt spórolunk Önnek, hiszen az alvállalkozót érintő adminisztrációs feladatokat, szerződtetést, kifizetést, onboarding-ot és offboarding-ot mi végezzük el.

Továbbá, mivel az alvállalkozóval a mi állunk szerződésben, nem fog megjelenni Önnél munkavállalói headcount-ként. Emellett kevesebb kockázattal kell számolnia, hiszen mindegyik jelölt akit interjúra küldünk már bemutatta számunkra a személyi azonosságát és szakmai tapasztalatait igazoló dokumentumokat. Ezen kívül felhívjuk ügyfeleink figyelmét azokra a vonatkozó munkajogi szabályokra és szabályozásokra amiket ismernie kell.

Végezetül, a szolgáltatás minden költsége átlátható, ezzel lehetővé téve a költségek könnyű menedzselését. A szerződés feltételeinek megalkotásakor az Ön szava dönt, így azt úgy tudja alakítani ahogy a költségvetése engedi. Csak azért fizet amire valóban szüksége van. Szolgáltatási szerződéseinkben többek között az alábbi pontok tükröződnek az ügyfeleink és a jelöltjeink szerződésében is:

- Időtartam
- Szolgáltatás leírása
- Mennyiség

 

Contact Us

Kapcsolatfelvétel

Kérje személyreszabott ajánlatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal.