Site Header & Navigation-Multilingual 2

Nyelvválasztó

English

DAC - Hero Mob

Hays HungarySalary Guide2022

Töltsd le most
Hungary flag

DAC - Hero Desktop

Hays HungarySalary Guide2022

Töltsd le most
Hungary flag

DAC - Block 1

Ismerd meg a magyar munkaerőpiac legújabb trendjeit

Milyen bérezési trendek határozzák meg a 2022-es évet? Milyen kihívásokkal kell szembenézniük a HR-eseknek és toborzóknak? Mely szakmák és készségek lesznek a legnépszerűbbek a munkaadók körében? A Hays Salary Guide kiadványából mindezt megtudhatod.

A Hays Hungary éves bérfelmérési riportja a legszélesebb körű áttekintést nyújtja neked a magyar munkaerőpiacról. A Hays 2022-es Salary Guide kiadványában összegeztük toborzási szakértőink elemzéseit több mint 14 iparág vonatkozásában, valamint megosztjuk veled a napjainkban trendelő minimum, maximum és jellemző bruttó havi fizetéseket.

icon-3

14+ szakterület elemzése

icon-1

500+ pozíció fizetési sávja

icon-2

2022-es munkaerőpiaci trendek

Form

Érdekel, mi alakítja a munka világát?

A Hays Salary Guide kiadványa a legszélesebb körű áttekintést adja napjaink munkaerőpiaci viszonyairól munkáltatók, munkavállalók, álláskeresők, toborzási és HR szakemberek számára egyaránt. Toborzási szakértőink piaci elemzései és az aktuálisan trendelő fizetési sávok ismeretében a vállalatok naprakész HR stratégiát építhetnek, a szakemberek pedig új szintre emelhetik karrierjüket.

Kutatásunkhoz a Hays Hungary több száz toborzó projektjéből származó adatot használtunk fel, amiket multinacionális és KKV partnereink szolgáltattak. Emellett a riport tartalmazza a legújabb munkaerőpiaci felmérésünk eredményeit, amelyben több mint 2000 embert kérdeztünk meg.

Hungary Salary Guide Cover
  • Ezúton megerősítem, hogy elolvastam a felhasználási feltételeket, és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.

DAC - Bottom Banner

Footer