RPO

Recruitment Process Outsourcing

A toborzási folyamatot kiszervezése lehetővé teszi az Ön számára, hogy a legjobb tehetségeket prezentáljuk vállalat számára. Több mint 20 éve foglalkozunk különböző munkaerőpi megoldásokkal, amelynek köszönhetően, átfogó tudással rendelkezünk a munkaerőpiac szegmenseiről. 

Hogyan működik az RPO?

 

A Recruitment Process Outsouring (RPO) a teljes toborzást és a vele járó folyamatok egy külső szervezethez való kiszervezését jelenti. A tanácsadóink a csapat részévé válnak, együtt dolgoznak a döntéshozókkal, mindezt az adott vállalati kultúrénak és márkának megfelelve, ellátva a teljes toborzási folyamatot. Területspecifikus tudást biztositunk, amelyet egy olyan világelső vállalkozás nyújt, amelynek egyetlen tevékenysége a legjobb tehetségek elérése. Ez kiterjedhet a felvételi ciklus egészére vagy csak egy részére, teljeskörű támogatást nyújtva vállalata számára számtalan helyzetben.

Az előnyei

Az RPO szolgáltatás egyik nagy előnye a toborzási folyamat hatékonyságának növelése, amelynek köszönhetően a vállalat produktivitása is nő. Külső szakértelem és megoldások, új eszközök és a legújabbb technológiák, csak hogy néhány kulcszszavak emlitsünk. Bár az elsődleges fókusz a legjobb munkaerő megtalálásán van, az RPO szolgáltatlás számos más előnnyel is rendelkezik:

 

Ha szeretne bővebb információt vagy személyre szabott ajánlatot kérni, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal.

Kövess minket

Kövess minket

               

Contact RPO

Lépjen kapcsolatba velünk

    Katona Tibor
    Commercial Director
    M: +36 70 412 2211
    E: tkatona@hays.hu

 

 

    Bucsku György
    Senior Team Manager
    M: +36 70 412 2198
    E: bucsku@hays.hu

Hasznos linkek