EGYEDÜLÁLLÓ
SZAKÉRTELEMMEL
TÁMOGATJUK A
KARRIERDÖNTÉSEID

A képességeidre soha nem volt még nagyobb igény. Miért is kötnél kompromisszumokat? Engedd meg, hogy bemutassunk neked egy sor új karrierlehetőséget! A Hays kiterjedt ügyfélkapcsolati hálózatán keresztül több ezer állás és munkáltató között válogathatsz - feltörekvő és innovatív startupokoktól kezdve a világ vezető technológiai szereplőiig.

A választás lehetősége a tiéd. Természetesen mi nem csak összekötünk a munkáltatókkal, tanácsadással is támogatunk, hogy a képességeidhez és az érdeklődésedhez legjobban illő munkát talájuk meg neked. Emellett segítünk jobban megismerni a munkáltatókat, akikhez pályázol, így informált döntéseket hozhatsz a karriered kapcsán. 

A te karriercélod a mi célunk is.

Lépj új szintre a tech karrieredben

Akár egy dinamikus startupnál vagy scaleupnál, egy jól ismert tech óriásnál vagy közszolgáltatónál keresel munkát, exkluzív lehetőségek egész skáláját kínáljuk neked.

Naprakészek vagyunk a technológiai iparág minden szegletében, így a hozzád legjobban passzoló pozíciókat tudjuk megtalálni. Olyan pozíciókat, amelyekben jól alkalmazhatod a képességeidet és igazi értéket teremthetsz. 

A Haysnél nyílt és gyakorlatias tanácsadással támogatjuk a jelentkezésed. Részletesen bemutatjuk a munkáltatót, akihez pályázol. Sőt, a készségeid fejlesztésében is támogatunk, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból a karriered következő fejezetében. Ettől vagyunk több, mint egy átlagos toborzócég. A Haysnél élethosszig támogatjuk a karriered.

Lépj velünk a karriered következő állomására!

Nézd meg a nyitott IT pozícióinkat, vagy küldd be nekünk az önéletrajzod!

Legújabb IT pozícióink

C++ developer
Budapest
Group Lead
Budapest
Full-Stack Developer - Contractor
Hybrid (1 day on-site in Budapest)
12,000 HUF / hour exc. VAT
Mutass többet

Kérdések és válaszok az IT pozícióinkról

Milyen állásokat és karrierlehetőségeket ajánlunk neked?

Napjainkban óriási a munkerőpiaci kereslet a tapasztalt, képzett és motivált szakemberek iránt, akik magas szintű technológiai készségekkel rendelkeznek. A vállalatok üzleti sikere szempontjából egyre fontosabbá válnak az olyan technológiák, mint a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás, a felhőalapú megoldások vagy a dolgok internete.
 
A Haysnél azt látjuk, hogy állandó igény van a piacon adattudósokra, elemzőkre, szoftverfejlesztőkre, kiberbiztonsági szakemberekre, infrastruktúra és CRM szakértőkre, automatizálási és felhőszakértőkre, valamint projekt- és változásmenedzserekre.

A digitális átalakulás térhódításával pedig szinte minden iparágban növekszik az igény a bizonyított tapasztalattal rendelkező technológiai vezetőkre, akik egyre nagyobb mértékben vonódnak be a döntéshozatali folyamatokba is.

Melyek a legjobban kereső technológiai pozíciók?

Az informatikai munkakörökben rendkívül versenyképes fizetések érhetők el. Egy kezdő szoftverfejlesztő már havi 550 000-600 000 forintos átlagfizetésre számíthat. Egy Junior Business Analyst 600 000 forintos, egy Junior Project Manager pedig már 700 000 forintos tipikus fizetést érhet el.

A vezető fejlesztői pozíciókban már könnyen hét számjegyű fizetésekről beszélhetünk, különösen a nagyvállalatok esetében.
 
Napjainkban egy .NET Developer átlagosan havi 1 200 000 forintot, egy C++ Developer 1 300 000 forintot, egy Frontend vagy Java Developer pedig 1 400 000 forintot kereshet a vállalkozás méretétől függően.

Teljes munkaidős és szabadúszó pozíciók is vannak a technológiai piacon?

Igen. Egyre több vállalat indít projekteket a digitális átalakulása előmozdítása érdekében mind az állami, mind a magánszektorban. Ezzel párhuzamosan rengeteg startup és scaleup viszi piacra a technológiai termékeit és szerez új befektetőket, aminek köszönhetően egy sor új munkalehetőség nyílik meg az állandó és szerződéses IT szakemberek számára egyaránt. 

Bármilyen technológiai készséggel, tapasztalattal vagy ambíciókkal is rendelkezel, itt az idő, hogy a karriered egy új, még jövedelmezőbb állomására lépj!

Melyek a legfontosabb készségek ma egy IT szakember számára?

Fontos, hogy rendelkezz a megfelelő technikai készségekkel és mélyrehatóan ismerd szakterületed. Kifejezetten előnyös, ha az adott specializáción belül szereztél diplomát vagy egyéb képesítést. Ugyanakkor a bizonyított tapasztalat legalább akkora meggyőző erővel bírhat, mint az iskolai végzettség a munkáltatók szemében.

Általános szabályként elmondható, hogy a legújabb technológiai innovációk ismerete, a kiváló kommunikációs készség, az ambíciózus hozzáállás és a folyamatos tanulásra való törekvés mindig nyerő egy jelentkező profiljában.

Mely cégek keresnek ma IT szakembereket?

Nagyjából mindegyik. Napjainkban egy vállalat sikeres működéséhez elengedhetetlen a fejlett technológiák alkalmazása. Az újabb és újabb innovációk megjelenésével párhuzamosan a munkáltatók folyamatosan keresik azokat a szakembereket, akik képesek megvalósítani az üzleti ambícióikat a technológia segítségével.

Ennek köszönhetően óriási a kereslet a hozzád hasonló tehetségekre az állami és magánszektorban, valamint a kisebb startupok és scaleupok körében egyaránt. Nem tudod merre indulj? A Hays szaktanácsadói segítenek neked meghozni a legjobb karrierdöntést. 

Jelöltjeinket élethosszig támogatjuk karrierjük építésében. Szolgáltatásunk keretében gyakorlatias és nyílt tanácsadással, valamint a legnaprakészebb munkaerőpiai elemzésekkel támogatjuk az álláspályázataid. Tervezd tudatosan a következő lépésed velünk - nemcsak most, hanem a karriered egésze során!