AZ ÖN SZEKTORÁRA
SZABOTT
SZOLGÁLTATÁSOK

A világ fejlődött, és mi is haladtunk vele. A mai piacon nincsenek határok - globálisan működünk, és helyi csapatok épülnek fel az igényeknek megfelelően. A legjobb technológiai szakemberekkel lépünk kapcsolatba az Egyesült Királyság technológiai specialista tehetségeinek közösségének építésével és ápolásával.

Szolgáltatásunk középpontjában azok a toborzási szakértők állnak, akik valóban törődnek szervezete sikerével. Folyamatosan javítjuk vásárlói tapasztalatainkat annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljünk az Ön igényeinek ma és holnap is.

Bármi legyen is a mérete, léptéke vagy ágazata, biztosítunk hozzá megoldást. Függetlenül attól, hogy szervezete induló vagy bővülő vállalkozás, hogy a fintech, az edtech, a martech, a medtech vagy a közszolgáltatások területén működik-e, kiterjedt szaktudásunk minden ágazathoz és technológiához igazodik, lehetővé téve számunkra, hogy támogassuk önt a nagyobb mértékű növekedés, hatékonyság és siker elérésében.

Responsive Image

Fintech

A fintech többé már nem pusztán egy, a bankokat, a biztosítókat és a befektetéskezelőket fenyegető veszély, hanem ennek jövője és megmentője. A pénzügyi technológia új fejleményei egyre nagyobb hozzáférést tettek lehetővé az új piacokhoz, az innovatívabb termékekhez, a nagyobb hatékonysághoz és - egy olyan korban, amikor az ügyfelek intuitív és zökkenőmentes élményre vágynak - a jelentősen javított UX-hez.

Legyen ön akár egy dinamikus induló vállalkozás, aki fel akarja rázni az iparágat, akár egy növekvő vállalat, aki nagyobb méretű intézményekkel szeretne partneri kapcsolatot kiépíteni, vagy egy beágyazott pénzügyi szolgáltató vállalat, amely digitális kezdeményezésekbe eszközölt saját befektetéseit növeli és házon belüli fintech termékeket és szolgáltatásokat hoz létre, megtaláljuk önnek a piacvezetővé váláshoz szükséges technikai tehetséget.

Edtech

Az oktatási szektor soha nem függött még ennyira az edtech-től. Az elmúlt évben, ami fokozatosan fejlődött a digitalizáltabb tantermek és a technológia által lehetővé tett oktatás felé, ez forradalommá vált - és most már nincs visszaút.

Olyan eszközökkel, amelyek segítenek a tanulásban és a fogyatékossággal élő gyermekek számára az információkhoz való jobb hozzáférésben, olyan platformok, amelyek segítik az együttműködést a diákok és tanárok között, valamint az alkalmazottak alapvető tervezésével és papírmunkájával támogatott rendszerek - az edtech egyszerre gazdagítja a tanulási környezetet, és segíti ragyogó oktatási szakembereinket a munkateher kezelésében.

Ha technikai tehetségekre vágyik termékkínálatának finomhangolására, vagy szeretne új edtech megoldást bevezetni iskolájában, középiskolájában, akadémiáján vagy felsőoktatási intézetében - szakértelmünk, világszínvonalú eszközeink és keresési felületeink, valamint a technikai tehetségek szuperhálózatai megtalálják azokat a megfelelő szakembereket, akik elhozzák az oktatás új korszakát.
Responsive Image
Responsive Image

Martech

A mai marketingesek átlagosan több mint öt martech eszközt használnak naponta. Az adattörténetek, az AI, az automatizálás és a CMS folyamatos újításainak köszönhetően a martech megoldások jobb eredményeket hoznak, minden eddiginél hatékonyabban kapcsolják össze a szervezeteket a fogyasztókkal, és költséghatékonyságot eredményeznek, amely minden CMO-t boldoggá tesz.

Tehát ön egy martech megoldás szolgáltató, aki piacvezetővé kíván válni? Vagy javítani kívánja szervezete saját martech kínálatát? Bármi is legyen a célja, szakértelmünk azt jelenti, hogy megértjük céljait - és ismerjük azokat a technikai szakembereket, akikre szüksége van ezek eléréséhez. De ami a legfontosabb, nem csak azt tudjuk, hogy hol találhatjuk meg őket: már kapcsolatban is vagyunk velük.

Lépjen velünk kapcsolatba, mondja el nekünk a toborzás jelentette kihívásokat, és mi összekapcsoljuk önt a megoldással.

Közszolgáltatások

Az elmúlt évben a közszférának gyorsan kellett alkalmazkodnia a megnövekedett kereslethez és egy új munkamódszerhez. Folytatnia kell a digitális átalakítással kapcsolatos erőfeszítéseit, javítva a szolgáltatásokat és a felhasználói élményt, miközben meg kell védenie az adatait és meg kell őriznie a kiberbiztonságot. Ennek megvalósításához pedig technikai tehetségekre van szüksége. De nem akármilyen technikai tehetségekre: olyan szakemberekre, akik törődnek a végső célokkal és támogatják ezeket, akik egyedi készségeikkel vissza akarnak adni közösségüknek, és akiket valami maguknál nagyobb cél motivál.

Akár adatgurukat, biztonsági szakértőket vagy akár tapasztalt projekt- és változásmenedzsereket keres, együttműködünk önnel a jelöltnek szánt üzenet finomhangolásában, és páratlan adatbázisunk és a specialista tehetségek közösségével való különleges kapcsolatunk kiaknázásával olyan embereket találunk meg, akik valódi különbséget érnek el a szervezetében.
Responsive Image