A VÁLTOZÁS
NEM OPCIONÁLIS,
A SIKER AZ

Platformmigrációk. Szoftverbevezetések. Rendszerintegrációk. Szabályozási változások. Adatoptimalizálás. Automatizálás. Mindez egyidejűleg történik, miközben alapvető változások történnek munkavégzésünk módjában. A változás nem választható, de a költségvetés és az üzleti élet valódi kockázatokkal jár, ha a dolgokat rosszul kezelik.

Ezért van szükség szakértőkre a rugalmas projektekben, és módosítani kell a metodológiákat, üzleti gyakorlatokat és folyamatokat. Olyan emberekre, akik gondoskodnak a technológiai megvalósítás és az adaptáció sikerességéről, függetlenül a szervezet vagy a program méretétől.

Megtaláljuk neked a legjobb szakembereket

Bemerültünk mind a helyi, mind a globális projekt- és változásmenedzser tehetségek piacába, és részt veszünk az online szakmai közösségek tevékenységében.

A legfontosabb projekt- és változásmenedzser szakemberekkel rendelkező hálózataink felülmúlhatatlanok, ami azt jelenti, hogy amikor toborozni kell, mi készen állunk.

Felhívhat minket, vagy megadhatja elérhetőségét, mi pedig visszahívjuk.

Responsive Image
  Az eddig nem látott mértékű digitális átalakítási projektek azt jelentették, hogy rendkívüli keresletet tapasztaltunk a projektek és a vezetők iránt. Nemcsak a megfelelő technikára van szüksége, hanem a megfelelő emberekre is, akik ezt meg tudják valósítani. Olyan emberekre, akik rugalmasan tudnak menedzselni és teljesíteni.

Ezek az emberek most reflektorfénybe kerültek, így a nyomás továbbra is fennáll! Nem számít a projekt vagy a változás nagysága, megtaláljuk azokat az embereket, akikre szüksége van a megvalósításához.  
Mike Wilson, Manager
Recruiting experts in Projects & Change Management

Válaszok a projekt- és változásmenedzsmenttel kapcsolatos kérdéseire

Nagy a verseny a projektmenedzserek és a változásmenedzserek között?

Figyelembe véve a folyamatban lévő átalakítási és változásprojektek számát - főként a jogszabályi változások, a Covid-19 és az automatizálás bevezetése miatt - nem meglepő, hogy a projekt- és változásmenedzserek iránti igény mindig is magas.
 
De a szélesebb piac bizonytalansága megnehezítette a munkaadók számára, hogy csábítsák ezeket a szakembereket, hogy csatlakozzanak a csapatukhoz, vagyis fizetésének és juttatásainak versenyképesnek kell lennie - és szerepe izgalmas lehetőségként szerepel egy ambiciózus szakember növekedésére - a legjobb emberek biztonsága érdekében.

Hogyan javíthatom a toborzási folyamatomat a megfelelő projekt- és változásmenedzsment-szakemberek biztosítása érdekében?

Projekt- és változásmenedzser-szerepkörök esetében azt láttuk, hogy a magas kereslet közvetlenül sokkal rövidebb átfutási időt okoz az első interjúk és az állás felajánlása között.
 
Mivel ez a vezető tehetségekért folytatott magas versennyel párosul, így van egy kulcsfontosságú tanácsunk az Ön számára: mozogjon gyorsan, különben veszít. Ne várjon túl sokáig, mielőtt döntene egy projekt vagy egy menedzser megkereséséről, és miután megtalálta a megfelelő embert, gyorsan biztosítsa be őket.

Mi egy projektvezető vagy változásmenedzser jellemző fizetése?

A középszintű projektmenedzserek fizetése [addsalary] összegtől kezdődik, a vezető szakembereknél pedig akár [addsalary] összeget is elérhet. A vezetők fizetése általában [addsalary] összegnél kezdődik, és a legtapasztaltabb szakemberek esetén [addsalary] összeget is elérhet.
 
Egy kezdő és közepes tapasztalati szintű szerződéses projektmenedzser jellemzően [addsalary] és [addsalary] összeg közötti napidíjat, egy tapasztalt projektmenedzser pedig [addsalary] összegű napidíjat keres. Egy átlagos változásmenedzser napidíja [addsalary], egy projekt- vagy változásmenedzser napidíja pedig [addsalary] és [addsalary] közötti összeg.

Milyen készségek fontosak a projekt- és változásmenedzserek számára?

Egy projekt- vagy változásmenedzser felvételekor olyan embert kell keresnie, aki jól ismeri és ismeri a projekt- és programmenedzsment módszertanát, a projektirányítási eszközöket és technikákat, valamint azok gyakorlati alkalmazásait.
 
Hasznosak a projektmenedzsment szakmai képesítései, például a PRINCE2 vagy az APMP. Tehát a változásmenedzselési technikák és az Agile módszertanok terén szerzett tapasztalatok kimutatható ismerete: olyan embert kell felvennie, akinek bizonyítható tapasztalata van egy komplex vagy sokoldalú, agilis megközelítésű projekt lebonyolításában, és ezért rugalmasan tud reagálni a projekt megvalósításának folyamatosan változó részeire.
 
A szakembereknek ezen felül technikai ismeretekkel is kell rendelkezniük: alaposan kell érteniük a megvalósítani vagy optimalizálni kívánt technológiát. Végül a kommunikáció, az érdekelt felek menedzselése, a tárgyalási és befolyásolási készségek szintén kiemelt helyet foglalnak el a kötelező képességek listáján a megfelelő szakember kiválasztásakor.

A jó fizetésen kívül hogyan vonzhatom be a legjobb projekt- és változásmenedzsereket?

A projekt- és változásmenedzser szakemberek értékelik a képzést és a rugalmas munkát. Ez egy folyamatosan fejlődő terület, és az alkalmazottak folyamatosan tanuláson és továbbképzésen akarnak részt venni, ezért nyújtson támogatást a képzéshez, ahol csak lehetséges.
 
A rugalmas munkamódszerek a szakemberek számára is fontosak, és hosszú távú rugalmas munkapolitikával rendelkező szervezetek megkeresését várják egy állás megpályázása előtt.