ISMERD MEG A
HAYS TECHNOLOGY
SZOLGÁLTATÁSAIT

Mi alakítjuk a technológiai toborzás jövőjét

Napjainkban a vállalatok digitális átalakulása egyre nagyobb lendületet vesz, számtalan új lehetőséget nyitva a technológiai szakemberek előtt. A Haysnél egy olyan technológiai közösséget és kapcsolati hálózatot építettünk ki, amellyel képesek vagyunk a megfelelő tehetségeket a megfelelő munkáltatókkal összekötni - lépést tartva a digitális kor elvárásaival és a te ambícióiddal.

A Hays naprakész munkaerőpiaci elemzéseivel, befektetéseivel és szakértelmével támogatja a karriered tervezését.

Lendületbe hozzuk a technológia világát

A munkaerőpiaci ismereteinket tapasztalatainkra, adatainkra és elemzéseinkre alapozzuk, amelyeket a legújabb technológiákba és rendszerekbe való befektetéseinknek köszönhetünk. Rendszeresen végzünk kutatásokat, hogy naprakész információkkal támogathassuk ügyfeleinket a technológiai piac aktuális állapotáról, és arról, hogy melyek lesznek a legkeresettebb képességek a jövőben.

Responsive Image
Responsive Image

A Hays Technology élethosszig tartó partnered a toborzásban

A Hays Technology egy életen át partnered a karriered tervezésében. Világszerte több ezer informatikai szakember karrierútját segítünk megtervezni. A te célod a miénk is.

Az exkluzív álláslehetőségek mellett tanácsadással és széleskörű munkaerőpiaci tudással támogatunk a legkülönfélébb szektorokra specializálódva.