ÉRD EL A
LEGNAGYOBB TECH
KÖZÖSSÉGEKET

Nem ismerünk határokat az IT toborzásban. A Hays-nél fontosnak tartjuk, hogy olyan tehetségekkel kössünk össze, akik tudásukkal igazi értéket teremtenek a céged számára.

Akár egy-két szakértővel bővítenéd a csapatodat, akár egy teljes szervezetet építenél fel, mi megtaláljuk neked a legjobb megoldást: toborzási szaktanácsadóink gyorsan és hatékonyan kutatják fel a nyitott pozícióidra passzoló jelölteket. 

Teljes munkaidős IT pozíciók

Az évek során kiépítettünk egy több mint 45 000 fős jelölt-adatbázist, hogy könnyedén és gyorsan ajánlhassunk szakembereket ügyfeleink számára. Ennek köszönhetően nemcsak azt tudjuk, hol találjuk meg őket, de már kapcsolatban is állunk velük

Függetlenül attól, hogy milyen iparágról, cégméretről vagy munkakörről van szó, segítünk neked megszerezni a legtehetségesebb IT szakembereket. Szektor- és területspecifikus szaktudásunk a biztosítékunk arra, hogy a legmegfelelőbb munkaerőt szállítsuk a céged számára. A toborzás a Hays-nél sokkal több, mint csupán egy pozíció betöltése – stratégiai partnerként mi is befektetünk a sikeredbe és támogatjuk vállalatod fejlődését. 
 
Indítsd el a keresést, regisztrálj egy állást vagy add meg elérhetőségedet és visszahívunk!
Icône de recrutement permanent

Szerződéses és ideiglenes foglalkoztatás (IT Contracting)

Az IT-szakemberhiány miatt egyre több cég nyit a contracting irányába, mivel egy átmeneti időszakra vagy egy-egy projekt időtartamára sokkal költséghatékonyabb megoldás lehet: óra alapú elszámolással működik, így csakis a ledolgozott órákat kell kifizetni a szakembernek. Egy-egy contractort agilisan fel lehet használni akár egyszerre több projektre is, ezzel extra erőforrást nyújtva a csapatnak. 

Ha a legjobb IT-s talent pool-ból akarsz választani munkaerőt, akkor nyitottnak kell lenned a contractorokra is, hogy ne ess el azonnal a piacon elérhető jelöltek 15-20%-ától. Csak regisztráld nyitott pozícióidat vagy add meg adataidat és mi kapcsolatba lépünk veled!

Lépj velünk kapcsolatba

Oszd meg velünk, milyen pozíciókra keresel szakembereket, és mi megtaláljuk a legjobb jelölteket számodra!

Add meg az adataid és az adott területért felelős szaktanácsadónk felveszi veled a kapcsolatot.

Válaszok IT toborzási kérdésekre

Miért érdemes munkaerő-közvetítőt megbízni?

A Hays tanácsadói mind-mind tapasztalt szakértők, akik globális ismeretekkel rendelkeznek az IT iparág munkaerőpiacát illetően. Adatbázisunkban több mint 45 000 jelölt áll rendelkezésünkre, így akár egy héten belül releváns CV-t tudunk küldeni egy-egy pozícióra.
Amint kapcsolatba lépsz velünk, dedikált tanácsadó kollégát kapsz, aki végig együttműködik veled a folyamatban, hogy megértse a betöltendő pozícióval kapcsolatos elvárásokat és segít megtalálni számodra a legjobb szakembereket. 
 

Hogyan tudom kiadni az IT pozícióimat?

Csak regisztráld nyitott pozícióidat vagy add meg adataidat és mi kapcsolatba lépünk veled!

Hogyan találjuk meg és lépünk kapcsolatba az IT szakemberekkel?

Amint megismerjük céljaidat és a betöltendő pozíciók specifikációit, a rendelkezésünkre álló eszközök széles skáláját használjuk – exkluzív adatbázisunktól a speciális technológiai fórumokon és a közösségi média csatornákon át széleskörű kapcsolati hálónkat alkalmazzuk annak érdekében, hogy megtaláljuk a megfelelő jelölteket.

Mi történik a toborzási folyamat után?

A toborzási folyamat lezárása után rendszeresen tartjuk a kapcsolatot veled és az újonnan felvett munkatársaddal a próbaideje alatt, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy minden zökkenőmentesen zajlik. 
A Hays Learning online képzési portálunkon keresztül testre szabott tippek és tréningek érhetők el, hogy az új munkatárs sikeres legyen új szerepében, és az első naptól kezdve a csapat teljesértékű tagjának érezhesse magát.