ÉRD EL A
LEGNAGYOBB TECH
KÖZÖSSÉGEKET

Nem ismerünk határokat az IT toborzásban. Akár egy-két szakértővel bővítenéd a csapatod, vagy egy teljes szervezetet építenél fel, mi megtaláljuk neked a legjobb tehetségeket.

Toborzási szaktanácsadóink gyorsan és hatékonyan kutatják fel a nyitott pozícióidra passzoló jelölteket. A Haysnél fontosnak tartjuk, hogy olyan tehetségekkel kössünk össze, akik tudásukkal igazi értéket teremtenek az üzleted számára.

Teljes munkaidős pozíciók

Éveket töltöttünk el az elkötelezett és egyedülálló jelöltek ökoszisztémájának ápolásával, így könnyedén és gyorsan hozzáférhetünk a ma és a holnap tehetségeihez. Nem csak azt tudjuk, hol találjuk meg a szükséges tehetséget - már kapcsolatban is vagyunk velük. Ez alapvető fontosságú az olyan szakmai közösségek tevékenységében való részvételénél, akik nem mindig vadásznak egy új munkahelyre, és kizárólagosságot igényelnek a felvételi folyamat során.

Függetlenül attól, hogy milyen ágazatról, méretről vagy munkakörről van szó, szakértelemmel rendelkezünk a tehetségek megszerzésében. Kiaknázzuk a kialakult partnerségeket, hogy páratlan hozzáférést nyújtsunk az egyedi információkhoz, és így ön hozzáférhet a legfrissebb piaci információkhoz. Ez számunkra sokkal több, mint csupán egy állás betöltése - befektetünk a sikerébe, ambíciónk felér az ön törekvéseihez és meg akarjuk szerezni az ön számára fontos tehetséget.
 
Indítsa el a keresést, regisztráljon egy állást, vagy adja meg adatait és visszahívjuk.
Icône de recrutement permanent
Responsive Image

Szerződéses és ideiglenes foglalkoztatás

Bármikor van szüksége rájuk, függetlenül attól, hogy azonnali hiányosságok vannak-e egy projektben vagy nagyobb támogatást igényel egy projekt, a kiváló minőségű és elkötelezett vállalkozók páratlan hálózatával fenntartott kapcsolatunk azt jelenti, hogy Ön megkapja a szükséges támogatást. Olyan emberekről van szó, akiket nem fognak elérni az álláshirdetések, és ami a legjobb: a megfelelő megoldásokat gyorsan fogja megszerezni. Megértjük, hogy ez mennyire kritikus fontosságú.

De ne csak a mi véleményünket fogadja el - jelenleg több mint [addnbcontractors] technológiai vállalattal dolgozunk pozíciók betöltésén, és különböző méretű, iparági és ágazati szervezetekkel dolgozunk. A folyamat elindításához egyszerűen csak regisztrálja a szabadon lévő pozíciót, vagy adja meg adatait, és mi kapcsolatba lépünk önnel.

Lépj velünk kapcsolatba

Oszd meg velünk, milyen pozíciókra keresel szakembereket, és mi megtaláljuk a legjobb jelölteket az üzleted számára.

Add meg az adataid és az adott területért felelős szaktanácsadónk felveszi veled a kapcsolatot.

  • Ezúton megerősítem, hogy elolvastam a felhasználási feltételeket, és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.

Válaszok technológiai toborzási kérdéseire

Miért használjon technológiai toborzót?

A legfelső projektmenedzserektől kezdve a Salesforce hozzáértő szakembereivel bezárólag, szakértőkkel és technológiai tehetségekkel fenntartott kapcsolatokkal dolgozunk, hogy megtaláljuk a következő technológiai szakembert, aki csatlakozik a csapatához.
Amint kapcsolatba lép velünk, a speciális technológiai toborzó együttműködik Önnel, hogy megértse vállalkozásának minden részletét és megtalálja a betöltendő pozíciói számára a legjobb embereket.
 
Ezután, a személyi specifikációnk létrehozását követően, az ön toborzója átfogó szakértelmére és szakemberek hálózatára támaszkodva megtalálja azt a személyt, aki valóban képes változást elérni.

Mi a legjobb módja annak, hogy kapcsolatba lépjek önnel egy technológiai állás betöltésével kapcsolatban?

Nagyon egyszerű nálunk megkezdeni a keresést - regisztrálhatja a munka részleteit a „toborzás most” űrlapunkon, vagy ha közvetlenül egy speciális toborzóval szeretne beszélni, akkor egyszerűen keresse meg a helyi Hays irodát, és hívja fel őket.

Hogyan lehet megtalálni és kapcsolatba lépni a technológiai tehetségekkel?

Amint megismerjük céljait, a szervezet kultúráját, valamint a munkaköröket és a személyek specifikációit, nem csak a rendelkezésünkre álló exkluzív eszközök széles skáláját használjuk - a speciális technológiai fórumoktól és a közösségi média csatornáktól kezdve az átfogó mikrohonlapok készítéséig bezárólag, amelyek ténylegesen bemutatják a szervezetét -, de páratlan hálózatainkat és a specialista tehetségek közösségével meglévő páratlan kapcsolatainkat is alkalmazzuk annak érdekében, hogy megtaláljuk és bevonjuk azokat a jelölteket, akik nem keresnek aktívan, és azokat is, akik igen.

Segítenek a beilleszkedésnél is?

A jó beilleszkedési folyamat elengedhetetlen, különösen, ha technológiai szakemberekről van szó. A technológiai tehetségekért folytatott éles verseny miatt biztosan meg kell győződnie arról, hogy miután megszerezte a legjobb technológiai tehetségeket, meg is tartja őket.
 
Sokféleképpen segíthetünk az ön támogatásában és az új munkatárs beilleszkedésében. Nemcsak rendszeresen tartjuk a kapcsolatot önnel és új munkatársaival a beilleszkedési idejük alatt, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy minden zökkenőmentesen zajlik, hanem a [Hays Learning] online képzési portálunkon keresztül is profitálhat a testre szabott tanulási és fejlesztési lehetőségeinkből annak érdekében, hogy az új munkatárs minden szükséges képességgel rendelkezzen ahhoz, hogy sikeres legyen új szerepében, és az első naptól kezdve „résztvevőnek” érezhesse magát.