ENGEDJE MEG NEKÜNK,
HOGY MI KEZELJÜK
TECHNOLÓGIAI
ALVÁLLALKOZÓIT

Működési modellek, alkalmazások, hálózatok, munkafolyamatok - mind gyorsan fejlődnek, hatalmas terhet róva a szervezetek infrastruktúrájára, munkaerejére és rendszereire. E követelmények kielégítéséhez a legjobb, legtapasztaltabb technikai vállalkozókhoz kell gyors ütemben hozzáférnie.

Itt lépnek képbe a kezelt szolgáltatási programjaink (MSP). Gondoskodunk arról, hogy minőségi és üzleti szempontból kritikus technológiai alvállalkozókhoz férhessen hozzá, hogy a projektjeit a tervezett ütemterven és költségekereten belül tartsa.

Responsive Image

Technológiai vállalkozók kiszolgálása MSP-n keresztül

Az MSP-inkkel csapatunk gyors ütemben elégíti ki bármilyen méretű technológiai vállalat toborzási igényeit. A kategóriájában a legjobb eszközeinket, erőforrásainkat és technológiánkat kínálják, hogy teljesen testreszabható megoldásokat kínáljanak.

Felelősséget vállalunk a minőségi vállalkozókhoz való hozzáférés biztosításáért, a teljesítmény nyomon követéséért, az értéknövelésért, valamint a megfelelés és a kockázatok kezeléséért. Szeretne hozzáférni a legújabb innovatív technológiai megoldásokhoz, növelni a költséghatékonyságot és ténylegesen kihasználni a technológiai alvállalkozók rugalmasságát? A Hays MSP segíthet önnek.

Hogyan biztosít hozzáadott értéket a Hays MSP

A Hays MSP-vel nemcsak a technológiai toborzási szakértők támogatását fogja igénybe venni, akik tudják, hogyan lépjenek kapcsolatba a legjobb technológiai vállalkozókkal, hanem kipróbált és bevált módszereket is nyújtanak az ideiglenes beszerzés, kapcsolatépítés és adminisztráció kiszervezéséhez.

Velünk hozzáférhet egy rendelkezésre álló, nehezen megtalálható és hozzáértő technológiai tehetséghez, amelyet magasan képzett hálózatok és közösségek biztosítanak. Ezenkívül ingyenes hozzáférést biztosítunk online képzési portálunkhoz, a Hays Learninghez, így a meglévő munkaerőt is továbbképzésre ösztönözheti.
Responsive Image

Válasz MSP-vel kapcsolatos kérdéseire

Mi az a menedzselt szolgáltatási program (MSP)?

A menedzselt szolgáltatási program (MSP) egy toborzási outsourcing vállalást jelent, amely felelősséget vállal egy esetleges munkaerő megszerzésének, a vele való kapcsolatfelvételnek és adminisztrációjának kezeléséért.
 
Az MSP kiterjedhet az általános programmenedzsmentre, a munkaerővel kapcsolatos költségjelentésére és tanácsadásra, a beszállítói menedzsmentre, a változtatások végrehajtására és a megfelelőség ellenőrzésére.
 
A legtöbb MSP szolgáltató az ügyfelet egy szállítókezelő rendszerrel (VMS) támogatja, amely támogatja és automatizálja az MSP program folyamatait a kéréstől a számlázásig.

Milyen előnyei vannak az MSP-nek, különösen a technológiai szektorban?

Az MSP-nek számos jelentős előnye van. Természetesen gyors hozzáférést ad számos alvállalkozóhoz, hogy segítsen a nem állandó munkaerő biztosításában. Emellett a költségmegtakarítás, a csökkentett bérlési idő, a jobb hozzáférés a kiemelkedő tehetségekhez, a kockázatkezelés, a fokozott megfelelés és a betekintés segít a megalapozottabb döntések meghozatalában.
 
Ez új jelentőséget kap a technológia világában. A fejlődés, a skálázás és a gyors reagálás kulcsfontosságú a digitális átalakulás célkitűzéseinek eléréséhez, és egy tehetségek hiányától szenvedő piacon ez kihívást jelenthet. Az MSP segítségével skálázható módon, gyorsan és hatékonyan férhet hozzá a szükséges technikai tehetségekhez.

Mennyibe kerül egy Hays MSP?

A legtöbb MSP-t vagy a munkaerő ráfordítások százalékában, vagy tranzakciós díjként számolják fel. Megállapodhat azonban egy fix díjban vagy akár egy teljesítményalapú árképzési modellben, ahol a megtakarításokat megosztják.

Milyen MSP modellek a legalkalmasabbak a technológiai ipar számára?

A leggyakoribb MSP modellek a Master Vendor MSP, a Neutral Vendor MSP és a Hybrid MSP. A műszaki alkalmazottak toborzásának leggyorsabb és leghatékonyabb modelljének tekintett Master Mendor MSP csak egyetlen beszállítót alkalmaz az ideiglenes és nem állandó jellegű felvételi igények kezelésére és teljesítésére.
 
A Neutral Vendor MSP esetén a megoldásszolgáltatója több ügynökséget is igénybe vesz, ezzel hozzáférést biztosítva önnek több speciális technológiai tehetséghez, a Hybrid MSP pedig a kettő kombinációja.
 
A közelmúltbeli globális MSP jelentésükben a Staffing Industry Analysts önállóan feltörekvő modellként megemlítette a Contingent RPO-t és a Direct Sourcingot is, amely kizárja az ügynökségek használatát.

Hány ideiglenes vagy szerződéses alkalmazottra lesz szükségem egy technológiai MSP használatának igazolásához?

Az MSP 150 és 10 000 dolgozó között bármilyen léptéket lefedhet. Általában költségvetése legalább évi 3 millió font összegű, bár vannak alacsonyabb volumenű csomagjaink is.
 
Az MSP-vel kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy ön állandó hozzáférést kap azokhoz a technológiai alvállalkozókhoz és beszállítókhoz, amelyekre szüksége van projektjei sikeréhez, valamint bármely más olyan ideiglenes személyzethez, amelyre szüksége lehet. Ha széles körűen alkalmaz technológiai alvállalkozókat, kritikus fontosságú egy olyan MSP, aki megérti a technológiai ipar sajátos igényeit.

Mennyit spórolok az MSP technológiai szerepkörökhöz történő használatával?

Az új MSP első évének jellemző megtakarítási eredményei a jelenlegi nem állandó kiadások 15-20%-át teszik ki.
 
Ezt olyan költségkontrollok segítségével érik el, mint például az összes szerepre vonatkozó irányadó kamatkártyák, az összes nem állandó beszállító árréskezelése és az összes betöltendő pozíció optimalizált betöltése, ami alacsonyabb benyújtott számlaösszegeket eredményez.
 
Ez különösen előnyös a szakértő munkaerő felvétele szempontjából, mivel a technikai alkalmazottak iránti nagy igény megterhelheti a hagyományos toborzási költségvetéseket.

Nem biztos benne, hogy a menedzselt szolgáltatási program alkalmas önnek?

Beszéljen velünk, vagy töltse le az MSP vásárlói útmutatónkat, és ismerje meg a szükséges tudnivalókat.