SZOFTVERFEJLESZTÉS
PROFIKKAL
EGYSZERŰEN

A felhő gyors adaptálása, amely az ügyfélfelületeket vonzóbbá teszi és zökkenőmentesebbé teszi az üzleti tevékenységet, azt jelenti, hogy a szoftverfejlesztők szervezete alapjaitól kezdve kritikus fontosságúak a siker szempontjából.

Ahogy a tehetségért folyó verseny fokozódik, mi készen állunk arra, hogy segítsen megtalálni azokat a fejlesztőket, akik valóban hatással lehetnek a vállalkozására.

Megtaláljuk neked a legjobb szakembereket

A front-endtől a back-end fejlesztésig lefedjük önt. Lehet, hogy ön egy olyan front-end fejlesztőt keres, akinek különleges kreatív érzéke van az UX fejlesztésére. Vagy talán back-end fejlesztőre van szüksége a felhőre való áttérés előmozdításához.

Bármely stack-kal is dolgozik, kapcsolatokat építettünk ki a szoftverfejlesztői közösség fejlesztőivel, vagyis megtalálhatjuk a szükséges személyeket.

Hívjon fel minket, vagy adja meg elérhetőségét, és visszahívjuk.

Responsive Image
  A felhőbe való áttérés minden eddiginél nagyobb léptékben történik, és még nagyobb hangsúlyt fektet a végfelhasználói élményre. Ahogyan az üzleti vezetők kidolgozzák hosszú távú digitális stratégiájukat, kiderülhet, hogy a beruházások mellett fejlesztői csapatát növelni kell az olyan területeken, mint a mesterséges intelligencia és a Natural Language programozás.

Nem becsüljük le annak fontosságát, hogy az ilyen trendek élén maradjunk, mert ezek ismerete nélkül hogyan észlelnénk ezt azokban a fejlesztőkben, akikkel dolgozunk?  
Dominic Shipp, Business Manager
Recruiting expert in Software Development

Válaszok szoftverfejlesztési kérdéseire

Melyek 2021 legnagyobb szoftverfejlesztési trendjei?

A felhőben jártas mérnökökből továbbra is hiány van, de nagy rájuk a kereslet, mivel az egész világon bármilyen méretű szervezetek gyorsan alkalmazkodnak a felhőhöz. A mesterséges intelligenciába történő befektetések folyamatosan nőnek, mivel a szervezetek ki akarják használni a gépi tanulást és a természetes nyelvi feldolgozást.
 
Ez azt jelenti, hogy több fejlesztőre lesz szükség ahhoz, hogy a mesterséges intelligencia funkciókat beépítsék a szoftveralkalmazásokba. A VR, AR és MR használatának további terjedése további fejlesztési szakértelem iránti igényt fognak teremteni ezeken a területeken.

Mely szoftverfejlesztési technológiákra van nagy igény?

A Java és a JavaScript mérnökök iránt továbbra is éles verseny folyik, és a munkaadók a Pythonban jártas fejlesztőkre is lecsapnak. A full-stack fejlesztőket a munkaadók különösen nagyra értékelik. A felhőalapú technológiákkal és a DevOps szaktudással rendelkezők iránti követelmények exponenciális növekedést mutattak az elmúlt hónapokban, ami több területen tovább növeli az AWS, a Docker, a Kubernetes és a GCP képességek iránti igényt.

Milyen személyes tulajdonságokra kell figyelnem egy szoftverfejlesztőben?

A szoftverfejlesztőknek manapság gyakran többet kell tudniuk, mint több programozási nyelvet ismerni. Amint a fejlesztési terület még bonyolultabbá válik, azokat kell megkeresnie, akiknek bizonyítani tudják a jó problémamegoldó képességüket, és akik alkalmasak lesznek egy kérdés felmérésére és a legjobb megoldás kiválasztására.
 
A jó kommunikációs készség elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a fejlesztő a legnagyobb hatást érhesse el, amikor életképes technikai megoldásokat javasol az üzleti igényekre. A kreativitás egy másik hasznos tulajdonság, amely lehetővé teszi az innováció virágzását.

Milyen fizetésekkel számolhatok a tehetséges szoftverfejlesztők esetén?

A fejlesztő tudásának és tapasztalatának széles skálája természetesen befolyásolja fizetésüket. A junior fejlesztők esetén általában [addsalary] körüli fizetéssel számolhat, az idősebb fejlesztők esetén pedig átlagosan [addsalary] és [addsalary] összeg közöttivel. A technikai vezetők fizetése legalább [addsalary], a fejlesztési igazgatóké pedig [addsalary].
 
A szerződéses napidíjak eltérőek. Egy szerződéses junior webfejlesztő napidíja általában [addsalary], egy junior front end fejlesztőé [addsalary], egy Microsoft Stack/Java/Opensource fejlesztőé pedig [addsalary]. Egy vezető front end fejlesztő napidíja körülbelül [addsalary], egy full stack fejlesztőé pedig [addsalary]. A szerződéses fejlesztési menedzserek napidíja akár [addsalary] összeg is lehet.

A jó fizetésen kívül mit tehetek a legjobb szoftverfejlesztők bevonzása érdekében?

A valódi tényező, amely elősegítheti szervezetének kiemelkedését a versenytársak közül, hogy be tudja bizonyítani az önképzésbe történő befektetését. Nyilvánvaló, hogy mennyire fejlődik a szoftverfejlesztési környezet, és a jelenleg népszerű technológia vagy nyelv hamarosan elavulttá válhat.
 
Mutassa be elkötelezettségét az egyén fejlődésének támogatása érdekében, akár a platformokon keresztül történő képzésbe történő befektetéssel, akár egy olyan LMS-sel, mint a [Hays Learning], amely szabadságot kínál a továbbképzéshez, vagy lehetőséget kínál arra, hogy különböző projektcsapatokkal vegyen részt a készségek bővítése érdekében.