JUSSON ELŐRE
SALESFORGE
STRATÉGIÁJÁVAL

A továbbjutás érdekében a vállalkozások minden eddiginél jobban kapcsolódnak ügyfeleikhez azáltal, hogy a legjobb CRM rendszerekbe fektetnek be. Ezért van olyan kirobbanó globális kereslet a Salesforce szakértői iránt, köszönhetően a könnyű használatnak, a nagyszerű betekintésnek és a felhőképességeknek.

Szüksége lesz egy tehetséges Salesforce csapatra a fejlesztőktől kezdve az építészeken és üzleti elemzőkig, hogy a legtöbbet hozza ki belőle.

Megtaláljuk neked a legjobb szakembereket

Salesforce Talent Alliance partnerként és regisztrált tanácsadó partnerként összekapcsolhatjuk önt azokkal a sokszínű, tehetséges egyénekkel, amelyekre a csapatának szüksége van.

Minden toborzó szakértőnk azon dolgozik, hogy a Trailhead Rangers váljon belőlük, némelyikük hivatalos Salesforce tanúsítvánnyal is rendelkezik, így megadhatjuk önnek a legjobb tanácsot arról, hogy ki segíthet a projektjeinek előrehaladásában.

Ha Salesforce csapatának bővítését tervezi, adja meg nekünk adatait, és mi kapcsolatba lépünk önnel.

  • Ezúton megerősítem, hogy elolvastam a felhasználási feltételeket, és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.

Responsive Image
  A folyamatos kapcsolatok és az ügyfelek életre szóló elkötelezettségének ösztönzése elengedhetetlen, ha azt szeretné, hogy vállalkozása versenyképes maradjon. A Salesforce a vezető CRM-platform ennek megvalósításához. De az igény nagy és a megfelelő jelentkezők kínálata szűkös.

Ahogy a Salesforce ökoszisztéma növekszik, naprakészek vagyunk a szükséges készségekből, ezért a legjobb helyzetben vagyunk ahhoz, hogy észrevegyük ezeket, és biztosítsuk azt, hogy mindig hozzáférjen azokhoz az emberekhez, akikre az elsőbbre szüksége van.
Colin Morley
Director Recruiting experts in Salesforce

Válaszok a Salesforce kérdéseire

Kiélezett verseny folyik a Salesforce tehetségekért?

A Salesforce területén hatalmas összegeket folytatnak be, és kiélezett verseny folyik a képzett Salesforce szakértőkért, különösen mivel minden egyes Salesforce termékhez különböző háttérrel rendelkező szakértőkre van szükség, és a termékek folyamatosan fejlődnek.
 
A Salesforce Sales Cloud például a műveletekhez és az értékesítési mutatókhoz jártas szakértőket, a Salesforce Marketing Cloud automatizálás és digitális marketing szakértőket, a Salesforce Platform pedig az alkalmazásépítés ismeretét igényli.
 
Míg ezekhez a platformokhoz mind adat és analitikai készségek, mind CRM tapasztalatok szükségesek, így az egyes termékek hiányos jellege még tovább fokozza a versenyt.

Hogyan értékelhetem a tehetségeket, hogy biztosan jó felvételi döntést hozzak?

A Salesforce szakértői általában rendelkeznek a Salesforce szakképzettségével, amely bizonyítja szakértelmüket, de mi segítünk a Salesforce alkalmassági tesztek létrehozásában és futtatásában, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy a legjobb tehetséget szerzi meg szervezete számára.

Felvehetek-e valakit, aki kevésbé tapasztalt, és továbbképezhetem őket a Salesforce területén?

A Salesforce szakértőkből hiány van, ezért érdemes megfontolni kevésbé tapasztalt személyek felvételét és kiképzését a megfelelő Salesforce termék használatára.
 
Ezekben az esetekben kiváló jelöltek lehetnek az olyan, az adatkezelés és a CRM rendszerek alapvető ismereteivel rendelkező technológiai szakemberek, akik hajlandóak tanulni, alkalmazkodni tudnak az új helyzetekhez, és akik jó kommunikátorok és problémamegoldók.
 
Beszéljen velünk a [Hays Learning] segítségével végzett képzési és átképzési megoldásainkról.

Hogyan fejleszthetem a Salesforce csapatomat?

A [Salesforce Trailhead] jól definiált képesítési hierarchiával rendelkezik, hogy az ön Salesforce szakemberei a következő szakaszba fejlődhessenek.
 
Ezek sorrendben a következőket tartalmazzák: Minősített Salesforce adminisztrátor, Minősített Salesforce fejlesztő, Minősített Salesforce haladó rendszergazda, Minősített Salesforce értékesítési felhő tanácsadó, Minősített Salesforce szolgáltatási felhő tanácsadó, Minősített műszaki építész.

Honnan tudom, hogy milyen szakemberekre van szükségem a Salesforce projektjeimhez?

Számos különböző szerepkör létezik a Salesforce használata esetén, mint az adminisztrátorok, a fejlesztők, a tanácsadók, a marketingszakemberek és az építészek. Ezeken belül különböző szerepkörök vannak kezdő, haladó és szakértői szinteken.
 
  • A Salesforce rendszergazdák összekapcsolják az üzleti követelményeket és a Salesforce megoldást, illetve jelentések és irányítópultok létrehozásával és a felhasználók képzésével segítenek a Salesforce üzleti tevékenységébe való bevezetésében.
  • A Salesforce fejlesztői hozzák létre a Salesforce platformon lévő kódokat - ők az ön API-szakértői.
  • A Salesforce tanácsadók összetett üzleti kihívásokon dolgoznak, és üzleti fejlesztések útján oldják meg őket, innovatív megoldásokat szállítanak a Salesforce segítségével.
  • A Salesforce marketing szakemberek a Salesforce Marketing Cloud segítségével gyűjtenek ügyfél- és piaci információkat.
  • A Salesforce építészek biztosítják a Salesforce ökoszisztéma hatékony működését és a Salesforce integrálását az üzleti műveletekbe.
A Hays tanácsadója segít annak pontos meghatározásában, hogy kire van szüksége a meglévő felépítés, projektek és célok alapján.