Bérfelmérés

Bérfelmérés

 

A fizetés felmérés elkészítése négy fő lépésből áll:

 

1. Célcsoport meghatározása és megértése

Tanácsadóink mély szakértelemmel rendelkeznek saját toborzási területükön belül. Mielőtt megkezdjük az adott piac feltérképezését, tanácsadóink mindent megtesznek annak érdekében, hogy megfelelően felmérjék az Önök igényeit a projekt részletes megvitatása során. Az első lépés során fontos, hogy világos célokat fogalmazzunk meg a projekt sikeressége érdekében.

 

2. Piackutatás és releváns jelöltek felkutatása

A Hays-szel történő együttműködés során lehetősége van betekintést nyerni a világ egyik legsikeresebb toborzással foglalkozó cég működésébe. A jelenlegi projekt során az alábbi forrásokat használjuk a releváns jelöltek felkutatására abban érdekében,hogy az Önök segítségére legyünk a megfelelő bérstruktúra kialakításában:ű

- Hays saját jelöltadatbázisa: több mint 40 ezer aktív jelölt
- Külső adatbázisok
- Szakmai ajánlások, kapcsolatok
- LinkedIn
- Közösségi média
- Direkt megkeresés

 

3. Piaci felmérés

A releváns célcsoport sikeres meghatározása után felvesszük a kapcsolato a potenciális, elérhető jelöltekkel. Célunk, hogy információt gyűjtsünk az alábbi pozíciókban dolgozó munkavállalók javadalmazási csomagunk részleteiről.

 

4. A bérfelmérés elkészítése

A piaci felmérést követően, elkészítjük a fizetési felmérést tartalmazó részletes riportot, amely részletesen bemutatja a piacon elérhető munkaerő igényeit és jelenlegi javadalmazási csomagjának elemeit. Szükség esetén, tanácsadónink kapcsolatban maradnak Önökkel a megfelelő jelölt megtalállása érdekében, külön megbizatás keretén belül.

 

Megoldások:

  •        Piaci felmérés
  •        Célzott felmérés
  •        Célzott felmérés direkt megkereséssel

 

Bővebb információért vagy személyre szabott ajánlatért, keresse bizalommal kollégánkat.

Contact us salary benchmark

Lépjen velünk kapcsolatba

    Erős Ferenc
    Senior Team Leader
    M: +36 70 380 2101
    E: eros@hays.hu

Hasznos linkek