DEI survey 2023 content HU

Vajon mennyire létezik nemek közti esélyegyenlőség a magyar munkahelyeken? A munkavállalás és a szakmai fejlődés lehetősége tényleg a tehetség, az alkalmasság és a teljesítmény alapján kerül elbírálásra?

A sokszínű és befogadó munkahely megvalósulása épp azon a ponton vesz hatalmas lendületet, amikor beszélni kezdünk róla. Amikor meghallgatjuk, meghalljuk a munkavállalók hangját, véleményét, tapasztalatát, és a vállalati, illetve társadalmi célokkal összhangban elindul egy párbeszéd. Az egyenlő bánásmód elvének alkalmazása a munkáltatók feladata is, hiszen az elősegíti a tehetséges munkavállalók megtartását és vonzását, valamint javíthatja a munkahelyi hangulatot és a dolgozók elkötelezettségét. Célunk ezzel a kutatással egy ilyen párbeszéd elindításához való hozzájárulás.

Első Diversity, Equity & Inclusion kérdőívünket több mint 500-an töltötték ki, a felmérés fókuszában a munkahelyi sokszínűség, egyenlőség és befogadás gyakorlati megvalósulásának aktuális kérdései álltak. A kiadványunkból megismerheted, hogy hogyan vélekednek a válaszadók:

  • a DE&I-szabályzatok és programok meglétéről vagy épp azok hiányáról,
  • a nemek közötti esélyegyenlőségről,
  • a személyes stratégiáikról, és a munka-magánélet egyensúlyáról,
  • a szülők munkahelyi kihívásairól, illetve arról,
  • hogy mi tesz egy munkahelyet családbarát vállalattá.

Töltsd le a riportot, és ismerd meg a válaszokat!

Contact dei

Lépj kapcsolatba velünk!

Vállalati esélyegyenlőség, diverzitás témában van szükséged stratégiai tanácsra vagy vezetői felmérésre? Nemzetközi szakértői csapatunk a rendelkezésedre áll. Érdeklődés, ajánlatkérés esetén keresd Katona Tibort.
 

    Katona Tibor
    Commercial Director
    Executive Director CEE
    Strategic Accounts
    M: +36 70 412 2211

DEI survey 2023 HU

 
 
 
 
 
 
 
 

Ezúton megerősítem, hogy elolvastam a felhasználási feltételeket, és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.