test

test

HaysSpecialismTree

Böngészés szakterületek szerint

Vissza to all areas of expertise

Enhance your career HU

FELLENDÍTJÜK VÁLLALATÁT
LENDÜLETBE HOZZUK KARRIERJÉT

A Hays Hungary a Hays Group tagja, amely a legnagyobb tőzsdén jegyzett munkaerő-toborzással és kiválasztással foglalkozó vállalatcsoport az Egyesült Királyságban és világelső a szakembertoborzás és egyéb HR szolgáltatások területén. A Hays vállalat 33 országban, 257 irodában, 11 ezer munkatársával áll az ügyfelek és a jelöltek rendelkezésére. A Hays piacvezető az Egyesült Királyságban, Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon, és a piacvezetők egyike Európában és Dél-Amerikában.

Magyarországon a Hays 2007-ben nyitotta meg irodáját, és mára meghatározó szereppel bír a hazai munkaerő-toborzással és kiválasztással foglalkozó cégek között. A Hays szakembertoborzás szolgáltatásán túl ajánlja Digital&Creative szolgáltatását, amelynek segítségével ügyfeleink saját arculatukkal jelenhetnek meg a toborzási és kiválasztási folyamat során. Munkaerő-kölcsönzési szolgáltatást is nyújtunk azon ügyfeleink részére, akik cégükre szabott rugalmasabb alkalmazási formákat keresnek.

A Hays egyedi toborzási és kiválasztási rendszerével kiemelkedő szolgáltatást nyújt, és az alábbi szakterületeken biztosítja a megfelelő jelöltek felkutatását: 

 

Pénzügy és Számvitel
Bank és Biztosítás
Adótanácsadás
Üzleti Kiszolgáló Központok
Értékesítés
Marketing
Logisztika
Kiskereskedelem
Humán erőforrás
Informatika
Life Sciences
Mérnöki és Gyártási területek
Építőipar
Ingatlan
Irodai asszisztencia

 

Kövess minket

Kövess minket

               

Hays Response Right Hand Block

Refer a friend Right Hand Block HU

Ismerőse állást keres?

Ajánlja ismerősét szaktanácsadóink figyelmébe és vacsorameghívással ajándékozzuk meg.