D&C

Digitális és kreatív szolgáltatások

A munkaerőpiac jelentős átalakuláson esett át a közösségi média, okostelefonok és folyamatosan online jelenlétnek köszönhetően, emiatt a munkaadóknak most már sokkal kifinomultabb és innovatívabb megközelítést kell alkalmazniuk a tehetségek megszerzéséhez.

Ennek a növekvő igények a kielégítésére a Hays kifejlesztette kreatív és digitális megoldásait, amely célja, hogy segítse a vállalatok a megfelelő jelölt megtalásában, a saját márkájának a bemutatásával.

Függetlenül attól, hogy milyen jellegű szakembereket keres, nagy volumenű vagy időszakos keresésről van szó, könnyen tudunk alkalmazkodni az ügyfelelink igényeihez, és létrehozni egy olyan kampányt, amely a leginkább hozzájárul a toborzás sikerességéhez. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy a megfelelő jelölteket célozzuk meg vele, iparágtól és helytől függetlenül.

Szolgáltatásaink

 


Kampány promózás

Hays weboldal

Minden aktív kampány résztvevője megjelenik a Hays főoldalán, mint kiemelt partner. Ez az előkelő hely minden álláskereső számára látható, mint potenciális munkáltató, ezzel tovább növelve az adott ügyfél népszerűségét.
 

Email marketing

A Hays egy több mint 40 ezer fős adatbázissal rendelkezik. Belső adatbázisunk lehetővé teszi, hogy célzott emaileket küldjünk az adott célközönség számára, és kereséseket folytassunk szektor, lokáció, fizetési elvárás és egyéb szűrők alapján.
 

LinkedIn

A Hays már évek óta együtt dolgozik a LinkedIn közösségi oldallal. Továbbá, büszkék vagyunk arra, hogy a Hays az első helyen áll a legnagyobb követőszámmal rendelkező toborzási vállalatok között, és a 22. legnépszerűbb oldal globálisan. Mindez lehetővé teszi, hogy egy nagyobb célközönséget érjünk el, legyen ez álláshirdetés, tartalom megosztás vagy egy ügyfél kampány.


Közösségi média

A népszerű közösségi média oldalaink által (Facebook, LinkedIn, Instagram), egy nagyobb célközönséghez is elérünk, akár passzív jelöltekhez is. Célzott kampányokat is tudunk készíteni, amelyben előzetesen felállított szempontok alapján, egy bizonyos célcsoportot célzunk meg az üzenettel.


Analitika

Minden kampányunk teljesítménye mérhető. Mindez lehetővé teszi, hogy szorosan monitorozzuk egy kampány sikerességét, és egy adott platform hatékonyságát, és segít beazonosítani azokat a területeket, ahol lehet fejlődni. 

Eddigi munkáink

Büszkék vagyunk arra, hogy már számos vállalat munkáját segítettetük digitális és kreatív szolgáltatásainkkal, és már több száz személyreszabott microsite oldalt hoztunk létre. Továbbá, globális kampányokkal is dolgozunk, ahol a többi 33 országot is le tudjuk fedni, ahol a Hays jelen van.

Néhány példa előző munkáinkról:

ExxonMobil

Computacenter

Manchester City FC

 

Kérdése van? Tudjon meg többet, vagy kérjen személyreszre szabott ajánlatot itt.

Kövess minket

Kövess minket

               

Contact D&C

Lépjen kapcsolatba velünk

    Katona Tibor
    Commercial Director
    M: +36 70 412 2211
    E: tkatona@hays.hu

Hasznos linkek