Hays Student Academy

 

Kedves Érdeklődő! Szeretnénk jelezni, hogy jelenleg a gyakornoki programunk bizonytalan ideig szünetel.
 

Ha érdekel a HR-en belül a toborzás és a kiválasztás világa, itt a remek lehetőség, hogy a gyakornoki programunk keretében, valódi szakmai tapasztalatot szerezz.

Évente több mint 50 gyakornokot foglalkoztatunk, jelentős részük pedig nálunk folytatja szakmai karrierjét főállásban.
 

Miért érdemes nálunk gyakornoknak lenni? 

      - Lelkes, fiatalos csapat 
      - Modern környezet 
      - Rugalmas időbeosztás 
      - Értékes szakmai tapasztalat 
      - Versenyképes jutalék 
      - Karrierlehetőség

A Hays Hungary-nél nem csak az ügyfeleknek, hanem a cég szempontjából legfontosabb személyek – a munkatársaink – számára is a lehető legtöbbet próbáljuk nyújtani. Ha szeretnéd kipróbálni mit is jelent ez, olvass tovább és ismerd meg közelebbről a HR gyakornoki pozíciónkat!

 

Miről szól a pozíció?
 

HR gyakornokként te keresed fel a potenciális jelölteket a partnereinknél található pozíciók (leendő “álommunkájuk” kapcsán), te szűröd őket elő és szervezed be őket interjúkra a tanácsadóinkkal kooperálva, illetve feltérképezhetsz új csatornákat a jelöltek keresésére. 

 

Hogyan lehetsz Te is sikeres HR gyakornok?
 

Hasznos tréningeket és folyamatos támogatást nyújtunk neked az induláshoz, illetve a folyamatos fejlődéshez egyaránt. Továbbá, nagyban hozzájárul a sikeredhez, ha egy proaktív, kommunikatív egyetemista vagy, aki számára nem okoz problémát az angol nyelv használata, nem riad vissza a kihívásoktól, és az órái mellett még van ideje hetente legalább 25 órában tevékenykedni az irodánkban.

 

Miért minket válassz?
 

Az értékes tapasztalaton, versenyképes fizetésen, bónuszokon és az előrelépési lehetőségen túl, mit tud nyújtani a Hays a gyakornokainak? Egy egyedülálló irodai életet. Mindig megünnepeljük sikereinket, továbbá egy modern, jól felszerelt környezetben dolgozhatunk, csodálatos kilátással a Bazilikára, egy könnyen megközelíthető, frekventált helyen a Szabadság téren.

Kövess minket

Kövess minket

               

Contact Us

Kapcsolatfelvétel

Kérje személyreszabott ajánlatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal.