Ez az oldal cookiekat használ. A folytatással beleegyezik a cookiek használatába, de a későbbiekben is lehetősége van ezek megváltoztatására.

JELÖLTEK KERESÉSE

Találja meg legújabb munkatársát a Hays jelöltadatbázisának segítségével.

Akár állandó, akár ideiglenes vagy szerződéses állásokat kínál, online jelöltadatbázisunkban rátalálhat a Hays-nél regisztrált legjobb szakemberekre.

Böngésszen alább a jelöltek között, vagy használja a jobb oldali linket a szakértőinkkel való kapcsolatfelvételhez, hogy személyesen konzultálhasson velünk a legtehetségesebb jelöltekről az Önt érdeklő szakterületeken.

Kapcsolatfelvétel a Hays-szel

Lépjen kapcsolatba az egyes szakterületekre specializálódott tanácsadóinkkal.

Munkavállalót keres?

A Hays három egyszerű és gyors megoldást kínál a cégénél megüresedett állás betöltéséhez. Engedje, hogy a Hays találja meg cége számára a legjobb munkatársakat!

Hays Journal 2019/17. szám

Már elérhető a Hays Journal új, 17. száma! Évente két alkalommal megjelenő, a Nemzetközi Tartalommarketing Verseny Legjobb B2B Kiadvány díját elnyert magazinunk a HR és a toborzás-kiválasztás területén dolgozó szakembereknek szolgál friss hírekkel, elemzésekkel és a szakma újdonságaival.

 

Global Skills Index 2018

Megjelent a Hays Global Skills Index 2018 – friss elemzésünk a munkáltatók kihívásait vizsgálja a képzett munkaerő megtalálásában.