Ez az oldal cookiekat használ. A folytatással beleegyezik a cookiek használatába, de a későbbiekben is lehetősége van ezek megváltoztatására.

 ITC munka es karrier.png

A Hays Hungary IT Contracting divíziója informatikai szolgáltatások nyújtására specializálódott, külső szakértők és tanácsadók közvetítésével. Célunk, hogy a legjobb munkavállalókkal dolgozzunk együtt, ezáltal képesek legyünk egyre komplexebb és fejlettebb projektek végrehajtására. Szolgáltatásaink a munkaerőpiac minden ágazatára kiterjednek, és különösen olyan vállalatokra irányulnak, amelyeknek gyors, tapasztalt segítségre van szükségük IT projektek terén. A nemzetközi Hays plc csoporthoz tartozó Hays Hungary kimagasló ismereteket szerzett az IT és telekommunikáció szakemberek piacán Magyarországon és Európában, melynek köszönhetően azonnali támogatást tudunk nyújtani ügyfeleink számára. Projektjeinket az ügyfél igényeinek személyreszabott megközelítése, a megfelelő szakértő elérésének hatékonysága és a megbízhatóság jellemzi. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink legfontosabb üzleti partnerévé válhassunk.

  

Mivel foglalkozunk?


A külső szakértők használata rendkívül népszerű megoldás az informatikai projektek megvalósításában. Az IT szakemberek kiszervezése lehetővé teszi a külső munkavállalók szolgáltatásainak gyors felhasználását, valamint lehetővé teszi az ezzel járó költségek rugalmas kezelését. Az IT Contracting lehetővé teszi a projektekre specializálódott szakemberek bérbeadását és a külső támogatás igénybevételét létszám-stop esetén. Cégünket a professzionális megközelítés jellemzi, az ügyfeleink igényeinek felismerése, a versenyképes kereskedelmi kínálatnak, valamint a rugalmasságnak és a gyorsaságnak köszönhetően.

 

Megvalósítható projektek: 
 

      - egy adott projekthez kapcsolódó informatikusok bérbeadása
      - informatikai szakemberek bérbeadása olyan külföldi vállalkozások számára, amelyek a magyar piacon terjeszkednek
      - informatikai szakemberek bérbeadása nagy volumenű projektekre.

Együttműködési lehetőségek

Az IT Contracting előnyei

Kövess bennünket