Soldering Specialist

Electronics, production, automotive, soldering, specialist

Az Ön új cége
Forrasztási specialista pozíció nyitott jól ismert nemzetközi, autóipari alkatrész gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Komárom-Esztergom megyében.

Az Ön új pozíciója

A forrasztási specialista pozícióban a leendő kolléga elsődleges feladata az újonnan bevezetésre kerülő, elektromos autókba beépülő termékek szakmai támogatása. Ön lesz a forrasztástechnológiai csapat kulcs embere és szakmai irányadója. Ön fogja kialakítani a forrasztási folyamatokat, meghatározni a technológiai paramétereket, elkészíteni a gépspecifikációkat és koordinálni a gépátvételeket szorosan együttműködve a minőségüggyel és a gyártással.

Mire van szüksége a sikerhez
A pozíció betöltéséhez preferáltan műszaki felsőfokú végzettség, több éves forrasztási területen szerzett tapasztalat (hozaganyagmentes, kemencés forrasztás előnyt jelent) és magabiztos angol nyelvismeret szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat több régióban jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget, valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

#1172080
kattintson ide a Hays adatvédelmi szabályzat megtekintéshez, amelyben részletes információt talál arra vonatkozólag, hogy miként használjuk és védjük személyes adatait, és az ehhez kapcsolódó jogait.

Összefoglaló

Állás típusa
Munkaerő-toborzás
Iparág
Autóipar
Hely
Komárom-Esztergom megye
Szakterület
Műszaki
Szám:
1172080

Kapcsolatfelvétel tanácsadóval

Beszéljen Kapitany Regina, a pozícióval foglalkozó szaktanácsadónkkal, akinek címe Budapest
Szabadság tér 7, Bank Center, Gránit torony

Telefon: 25367783