SMT engineer

Production, electronics, SMT, engineer

Az Ön új cége
SMT mérnök pozíció nyitott nemzetközi, elektronikai gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Fejér megyében.

Az Ön új pozíciója
Az SMT mérnök pozícióban a leendő kolléga feladata lesz a röntgen berendezések programjainak előállítása és karbantartása. Ehhez kapcsolódóan kezdeményez technológiai változtatásokat, új technológia bevezetését, amennyiben indokolt. Koordinálja a berendezésekhez szükséges eszközök beszerzésének projektjeit és aktív résztvevője lesz a termelési folyamatok optimalizálásának. Továbbá részt venne az NPI folyamatokban, illetve a próba és prototípus gyártási projektekben.

Mire van szüksége a sikerhez
Az SMT mérnök pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki végzettség és pár éves hasonló területen szerzett tapasztalat mellett stabil angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat az elektronikai piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat a régióban már jó ideje jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget, valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

#1172370
kattintson ide a Hays adatvédelmi szabályzat megtekintéshez, amelyben részletes információt talál arra vonatkozólag, hogy miként használjuk és védjük személyes adatait, és az ehhez kapcsolódó jogait.

Összefoglaló

Állás típusa
Munkaerő-toborzás
Iparág
Autóipar
Hely
Fejér megye
Szakterület
Műszaki
Szám:
1172370

Kapcsolatfelvétel tanácsadóval

Beszéljen Kapitany Regina, a pozícióval foglalkozó szaktanácsadónkkal, akinek címe Budapest
Szabadság tér 7, Bank Center, Gránit torony

Telefon: 25367783