Shift Production Leader

Production, leader, chemical, production

Az Ön új cége
Termelésvezetői pozíció nyitott nemzetközi, innovatív vegyipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Tolna megyében.

Az Ön új pozíciója
A Termelésvezetői pozícióban a termelés műszaki szintű optimalizálása, a napi termelési célok elérése lesz a feladata. A termelési hibák kiküszöbölése, megoldásukra irányuló projektek vezetése is a felelősségi körébe fog tartozni a leendő kollégának. Menedzseli a termelési területen az emberi erőforrással kapcsolatos ügyeket, termelési tervet készít és frissít illetve együttműködik a vonatkozó társosztályokkal a hatékony működtetésért.

Mire van szüksége a sikerhez
A Termelésvezetői pozíció betöltéséhez legalább középfokú végzettség szükséges, de előny a felsőfokú műszaki végzettség, pár éves gyártásvezetői tapasztalat mellett stabil angol nyelvtudás szükséges. Hasonló területen szerzett ismeretek előnyt jelentenek.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat a vegyipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

#1170596
kattintson ide a Hays adatvédelmi szabályzat megtekintéshez, amelyben részletes információt talál arra vonatkozólag, hogy miként használjuk és védjük személyes adatait, és az ehhez kapcsolódó jogait.

Összefoglaló

Állás típusa
Munkaerő-toborzás
Iparág
Gyártás és termelés
Hely
Tolna megye
Szakterület
Műszaki
Szám:
1170596

Kapcsolatfelvétel tanácsadóval

Beszéljen Kapitany Regina, a pozícióval foglalkozó szaktanácsadónkkal, akinek címe Budapest
Szabadság tér 7, Bank Center, Gránit torony

Telefon: 25367783

Hasonló állások, mint a(z) Shift Production Leader

  • Gyárigazgató

    Gyárigazgató - Kelet-Magyarország - angol - ipari rendszerek - felsővezető
    Hungary