Senior HR Advisor in Compensation & Benefits (UK operation)

Hibrid munkavégzés

Senior HR Specialist in Compensation & Benefits (UK operation)
Compensation & Benefits | UK operation | Autóipar | Mobilitás | Otthoni, ipari és kereskedelmi technológia– Vecsés

Az Ön új cége

Jól ismert, több, mint 120 éves múltra visszatekintő technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója keresi Senior HR Advisor in Compensation & Benefits (UK operation) pozíció betöltésére új munkatársát.


Az Ön új pozíciója

Az új Senior HR Specialist munkatárs felelős lesz az éves salary review folyamatokban való részvételért, külső szolgáltatókkal való kapcsolattartásért, tárgyalásért, más szolgáltatók utáni piackutatásért. Feladata lesz az elsőszintű kapcsolattartás a jövendőbeli munkatársnak UK régióban dolgozó munkavállalóival (bejelentkezési problémák, szabályzat feltételei, jelentkezés). Továbbá beérkező rendelések átvilágításáért, feldolgozásáért, szerkesztéséért, illetve továbbításáért lesz felelős a Compensation & Benefits csapaton belül. Valamint a szükséges adatok, jelentések, statisztikák és prezentációk (angol nyelven) összegyűjtéséért, kiegészítésért és kezeléséért.


Mire van szüksége a sikerhez

A Senior HR Advisor in Compensation & Benefits (UK operation) munkatárs pozíció betöltéséhez szükséges HR kompenzáció és juttatás vagy Payroll területen szerzett 3+ év tapasztalat. Előnyt jelent, ha ismered, valamint dolgoztál már SAP rendszerben, továbbá részt vettél nemzetközi vagy UK projektekben vagy szereztél ott tapasztalatot. Folyékony angol nyelvtudást igényel a pozíció betöltése mind szóban, mind írásban. Az új munkatárs szorosan együttműködik mind a hazai mind a nemzetközi csapattal.


Mire számíthat partnerünktől

  • Hibrid munkavégzés
  • Karrierlehetőség
  • Multikulturális vállalati környezet

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

#1175978
kattintson ide a Hays adatvédelmi szabályzat megtekintéshez, amelyben részletes információt talál arra vonatkozólag, hogy miként használjuk és védjük személyes adatait, és az ehhez kapcsolódó jogait.

Összefoglaló

Állás típusa
Munkaerő-toborzás
Iparág
Gyártás és termelés
Hely
Pest megye
Szakterület
HR és Tréning
Szám:
1175978

Kapcsolatfelvétel tanácsadóval

Beszéljen Kovacs Dalma, a pozícióval foglalkozó szaktanácsadónkkal, akinek címe Budapest
Budapest, Szabadság tér 7, Bank Center

Telefon: +36705217533