Process Engineer

Automotive, innovative, process, development, engineer

Az Ön új cége
Folyamatmérnök pozíció nyitott jól ismert nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Az Ön új pozíciója
A folyamatmérnök pozícióban a a meglévő termékek és újonnan bevezetésre kerülő termékek gyártástámogatásáért, és különböző gyártási technológiák hatékonyságnöveléséért valamint fejlesztéséért lesz felelős. NPI folyamatokban műszaki tervezés és gépek üzembehelyezése lesz a feladata.

Mire van szüksége a sikerhez
A pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki / mérnöki vagy alkalmazott tudományok terén szerzett végzettség és pár éves hasonló területen tapasztalatot szerzett vagy épp pályakezdő. Középszintű angol nyelvismeret szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat több régióban jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

#1170597
kattintson ide a Hays adatvédelmi szabályzat megtekintéshez, amelyben részletes információt talál arra vonatkozólag, hogy miként használjuk és védjük személyes adatait, és az ehhez kapcsolódó jogait.

Összefoglaló

Állás típusa
Munkaerő-toborzás
Iparág
Autóipar
Hely
Tolna megye
Szakterület
Műszaki
Szám:
1170597

Kapcsolatfelvétel tanácsadóval

Beszéljen Seres Tamas, a pozícióval foglalkozó szaktanácsadónkkal, akinek címe Budapest
Budapest, Szabadság tér 7, Bank Center

Telefon: +36 1 701 2242

Hasonló állások, mint a(z) Process Engineer

  • Product Development Engineer

    Product Development Engineer - Nyíregyháza - Automotive industry
    Nyíregyháza
  • Production Manager

    Production, multinational company, production management
    Hajdú-Bihar megye