Lean Expert

Lean, specialist, production, central departments

Az Ön új cége
Lean Specialista pozíció nyitott jól ismert nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Pest megyében.

Az Ön új pozíciója
A Lean Specialista pozícióban önálló tanácsadóként a vállalat központi osztályainak a folyamatait fogja a Lean szemlélet jegyében kialakítani és optimalizálni. Ennek kapcsán a gyártási folyamatfejlesztési törekvéseket is támogatni fogja. A fejlesztendő területek azonosítását követően javaslatokat tesz a megoldásra, workshopokat indít, valamint belső szabályzatokat készít. Aktívan tartja a kapcsolatot a vállalat többi, külföldi telephelyével a best practice-ek megosztása és a minél egységesebb folyamatok kialakítása miatt.

Mire van szüksége a sikerhez
A pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki / mérnöki vagy alkalmazott tudományok terén szerzett végzettség, minimum 3 éves Leanes pozícióban, gyártócégnél szerzett tapasztalat mellett, tárgyalóképes angol és magyar nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat több régióban jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

#1174295
kattintson ide a Hays adatvédelmi szabályzat megtekintéshez, amelyben részletes információt talál arra vonatkozólag, hogy miként használjuk és védjük személyes adatait, és az ehhez kapcsolódó jogait.

Összefoglaló

Állás típusa
Munkaerő-toborzás
Iparág
Autóipar
Hely
Pest megye
Szakterület
Műszaki
Szám:
1174295

Kapcsolatfelvétel tanácsadóval

Beszéljen Kapitany Regina, a pozícióval foglalkozó szaktanácsadónkkal, akinek címe Budapest
Szabadság tér 7, Bank Center, Gránit torony

Telefon: 25367783