International Graduate

Pharmaceutical, production, packaging, junior, engineer, freshly graduated

Az Ön új cége
Junior mérnök pozíció nyílt egyik nemzetközi gyártó partnerünknél Vas megyében.

Az Ön új pozíciója
A Junior mérnöki pozícióban a leendő kolléga egy vállalati képességfejlesztő program keretén belül történő 2-3 hónapos külföldi kiküldetést követően a vállalat különböző folyamatait fogja elemezni a gyártástól a minőségügyön át a szervíz tevékenységig. Felméri a fejlesztésre szoruló területeket, valamint részt vesz a stratégiai fejlesztési projektekben és saját ötleteivel járul hozzá a best practice-ek kialakításához.

Mire van szüksége a sikerhez
A pozíció betöltéséhez felsőfokú mérnöki végzettségre és folyékony angol nyelvismeretre van szükség. Első sorban pályakezdők jelentkezését várjuk!

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat a gyógyszeripari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat több régióban jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget, valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

#1173658
kattintson ide a Hays adatvédelmi szabályzat megtekintéshez, amelyben részletes információt talál arra vonatkozólag, hogy miként használjuk és védjük személyes adatait, és az ehhez kapcsolódó jogait.

Összefoglaló

Állás típusa
Munkaerő-toborzás
Iparág
Gyártás és termelés
Hely
Vas megye
Szakterület
Műszaki
Szám:
1173658

Kapcsolatfelvétel tanácsadóval

Beszéljen Kapitany Regina, a pozícióval foglalkozó szaktanácsadónkkal, akinek címe Budapest
Szabadság tér 7, Bank Center, Gránit torony

Telefon: 25367783