Industrial Engineering Team Leader

Production, electronics, team, leader, industrial

Az Ön új cége
Ipari mérnökségi csoportvezető pozíció nyitott nemzetközi, elektronikai gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Somogy megyében.

Az Ön új pozíciója
Az Ipari mérnökségi csoportvezető pozícióban a gyártás teljes átstrukturálása lesz a feladata a leendő kollégának. Továbbá teljesen új vagy módosításra szoruló gyártósorok folyamatainak kidolgozásáért, költségtervezéséért és koordinálásáért is felelős lesz. Csoportvezetőként egy 5-7 fős csapat szakmai támogatását fogja ellátni, a saját mérnöki feladatai mellett.

Mire van szüksége a sikerhez
Az Ipari mérnökségi csoportvezető pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki végzettség és minimum 4-5 éves gyártási tapasztalat mellett stabil angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat az elektronikai piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat a régióban már jó ideje jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget, valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

#1171415
kattintson ide a Hays adatvédelmi szabályzat megtekintéshez, amelyben részletes információt talál arra vonatkozólag, hogy miként használjuk és védjük személyes adatait, és az ehhez kapcsolódó jogait.

Összefoglaló

Állás típusa
Munkaerő-toborzás
Iparág
Autóipar
Hely
Somogy megye
Szakterület
Műszaki
Szám:
1171415

Kapcsolatfelvétel tanácsadóval

Beszéljen Kapitany Regina, a pozícióval foglalkozó szaktanácsadónkkal, akinek címe Budapest
Szabadság tér 7, Bank Center, Gránit torony

Telefon: 25367783

Hasonló állások, mint a(z) Industrial Engineering Team Leader

  • Project Purchaser - Electronic Components (Rolls-Royce)

    Project Purchaser - Electronic Components (Rolls-Royce)
    Hungary