SMT engineer

Production, electronics, SMT, engineer

Az Ön új cége
SMT mérnök pozíció nyitott nemzetközi, elektronikai gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Fejér megyében.

Az Ön új pozíciója
Az SMT mérnök pozícióban a leendő kolléga feladata lesz a röntgen berendezések programjainak előállítása és karbantartása. Ehhez kapcsolódóan kezdeményez technológiai változtatásokat, új technológia bevezetését, amennyiben indokolt. Koordinálja a berendezésekhez szükséges eszközök beszerzésének projektjeit és aktív résztvevője lesz a termelési folyamatok optimalizálásának. Továbbá részt venne az NPI folyamatokban, illetve a próba és prototípus gyártási projektekben.

Mire van szüksége a sikerhez
Az SMT mérnök pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki végzettség és pár éves hasonló területen szerzett tapasztalat mellett stabil angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat az elektronikai piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat a régióban már jó ideje jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget, valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

#1172370
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Automotive
Location
Fejér megye
Specialism
Engineering
Ref:
1172370

Talk to a consultant

Talk to Kapitany Regina, the specialist consultant managing this position, located in Budapest
Szabadság tér 7, Bank Center, Gránit torony

Telephone: 25367783