Process Engineer - SMT/AOI

Electronics, PCB, SMT, process, engineer

Az Ön új cége
Folyamatmérnök (SMT) pozíció nyitott nemzetközi, elektronikai gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Győr-Moson-Sopron megyében.

Az Ön új pozíciója
A folyamatmérnök (SMT) pozícióban a leendő kolléga feladata lesz az SMT gyártósorok gyártási folyamatainak optimalizálása és a technológia szakmai oldalú felügyelete. Ehhez kapcsolódóan fog aktívan részt venni az SMT technológia folyamatos fejlesztésében és az újítások kivitelezésében. Továbbá az ő feladata lesz az új termékek bevezetése, a próbagyártások lebonyolítása, valamint a technológiai dokumentációk elkészítése.

Mire van szüksége a sikerhez
A folyamatmérnök (SMT) pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki végzettség és stabil angol nyelvtudás szükséges, pályakezdőket is várnak a pozícióra! Előnyt jelent a NYÁK gyártásban szerzett tapasztalat.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat az elektronikai piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat a régióban már jó ideje jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget, valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

#1175692
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Automotive
Location
Győr-Moson-Sopron megye
Specialism
Engineering
Ref:
1175692

Talk to a consultant

Talk to Kapitany Regina, the specialist consultant managing this position, located in Budapest
Szabadság tér 7, Bank Center, Gránit torony

Telephone: 25367783