Lean Expert

Lean, specialist, production, central departments

Az Ön új cége
Lean Specialista pozíció nyitott jól ismert nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Pest megyében.

Az Ön új pozíciója
A Lean Specialista pozícióban önálló tanácsadóként a vállalat központi osztályainak a folyamatait fogja a Lean szemlélet jegyében kialakítani és optimalizálni. Ennek kapcsán a gyártási folyamatfejlesztési törekvéseket is támogatni fogja. A fejlesztendő területek azonosítását követően javaslatokat tesz a megoldásra, workshopokat indít, valamint belső szabályzatokat készít. Aktívan tartja a kapcsolatot a vállalat többi, külföldi telephelyével a best practice-ek megosztása és a minél egységesebb folyamatok kialakítása miatt.

Mire van szüksége a sikerhez
A pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki / mérnöki vagy alkalmazott tudományok terén szerzett végzettség, minimum 3 éves Leanes pozícióban, gyártócégnél szerzett tapasztalat mellett, tárgyalóképes angol és magyar nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat több régióban jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

#1174295
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Automotive
Location
Pest megye
Specialism
Engineering
Ref:
1174295

Talk to a consultant

Talk to Kapitany Regina, the specialist consultant managing this position, located in Budapest
Szabadság tér 7, Bank Center, Gránit torony

Telephone: 25367783