Ez az oldal cookiekat használ. A folytatással beleegyezik a cookiek használatába, de a későbbiekben is lehetősége van ezek megváltoztatására.

KERESÉS SAJTÓKÖZLEMÉNYEK

Keresés az oldalon

Listázás Results - 8 összesen 9

Keresés eredménye
Cím Dátum
Így alakítsunk kimagaslóan teljesítő teameket
A kimagasló tehetségeket gondozni kell, de vajon nem jobb stratégia-e a teljes alkalmazotti kör megcélzása a vállalati teljesítmény egészének javításához?
A Hays a Manchester City Futball Klub Hivatalos Toborzó Partnere lett
A jól képzett és diplomás munkaerő toborzásában és kiválasztásában globálisan piacvezető Hays vállalat bejelenti, hogy a Manchester City Futball Klub Hivatalos Toborzó Partnere lett.
A Hays elnyerte a legjobb B2B kiadványnak járó marketing díjat
A Nemzetközi Tartalommarketing Díjátadón a Hays, a szakembertoborzás vezető globális szakértője elnyerte a legjobb B2B professzionális és pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó szervezetnek járó díjat a Hays Journal című presztízsértékű magazinjáért.
Flexibility the key to attracting life sciences talent
With a growing trend for organisational restructuring and a shift from a candidate to job-led market in some technical areas of the Life Sciences market, 2013 has been a challenging year – and 2014 looks to be no different. Péter Sitte, Section Manager, Hays Life Sciences, Hungary, gives a breakdown of the key factors that influence recruitment in the sector.
Erre számíthat idén a munkaerőpiacon
A Hays Hungary munkaerő-toborzó cég bemutatta 2014-es bérfelmérését. Az átfogó munkaerő-piaci elemzés több szektor pozícióinak átlagos, minimum és maximum fizetési sávjait sorolja fel, valamint a Hays szaktanácsadóinak munkája során tapasztaltak alapján összefoglalja a magyar munkaerőpiacot 2014-ben leginkább befolyásoló gazdasági, technológiai és toborzási trendeket területekre bontva.
Fiatalok és idősek, fürgék és bölcsek
A fiatalság és lelkesedés elengedhetetlen, ám minden csapatban meg kell teremteni az egyensúlyt a fiatal tehetségek és a szenior példaképek között.
Álomcsapatok
A Hays és a Manchester City Futball Klub közötti együttműködésnek köszönhetően izgalmas új perspektíváink nyíltak a közelgő Világbajnokságra
A szenior munkaerő foglalkoztatásának legnagyobb előnye: tanulhatsz idősebb kollégáidtól
Nincs menekvés a tény elől: a korábbi nyugdíjkorhatárokhoz viszonyítva mind többen és többen fogunk hosszabb időn keresztül dolgozni. A Hays toborzási szakértői szerint az idősebb korosztályt képviselő munkavállalók taníthatnak nekünk egy-két dolgot a munka világáról – és ha hajlandóak vagyunk odafigyelni rájuk, abból sokat profitálhat karrierünk.
A globális munkaerő nem rendelkezik a munkáltatók által elvárt készségekkel
A világgazdaság komoly problémával szembesül a munkaerő-kínálat és kereslet közötti eltérések miatt, hiszen a 30 vezető gazdaság közül 18 küzd a készségek hiányának valamilyen formájával, miközben a munkanélküliség szintje és a betöltetlen állások száma is növekszik. Számos piacon a rendelkezésre álló munkaerő nem felel meg a munkaadók által támasztott követelményeknek a készségek terén.

Listázás Results - 8 összesen 9