Ez az oldal cookiekat használ. A folytatással beleegyezik a cookiek használatába, de a későbbiekben is lehetősége van ezek megváltoztatására.

Munkavállalót keres?

A Hays segítségével a lehető legrövidebb időn belül megtalálhatja a vállalata számára ideális jelöltet.

A Hays Hungary a Hays Group tagja, amely a legnagyobb tőzsdén jegyzett munkaerő-toborzással és kiválasztással foglalkozó vállalatcsoport az Egyesült Királyságban és világelső a szakembertoborzás és egyéb HR szolgáltatások területén. A Hays vállalat 33 országban, 252 irodában, több mint 10,000 tanácsadóval áll az ügyfelek és a jelöltek rendelkezésére. 

Tanácsadóink szaktudása a biztosíték arra, hogy az ügyfeleink szükségleteinek megfelelő legjobb jelölteket találjuk meg a lehető legrövidebb idő alatt. Közel 50 éves múltjával a Hays évente több ezer munkatársat helyez el közvetítés és kölcsönzés útján. Célunk, hogy a megfelelő szakembert a megfelelő munkakörbe helyezzük el minden esetben.

Amennyiben szakembert toborozna vállalata számára,lépjen kapcsolatba velünk!

Bérfelmérés 2018

A Hays Hungary 2018-es bérfelmérésében megtalálja az aktuális magyarországi fizetési trendeket és bérsávokat, és szaktanácsadóink toborzási és kiválasztási szakértelme alapján összeállított munkaerőpiaci elemzéseket.

Regisztrálja a megüresedett állást

Ha érdeklődik a Hays Hungary toborzási szolgáltatása iránt, adja meg elérhetőségét, hogy szaktanácsadóink a további egyeztetés végett mielőbb felvehessék Önnel a kapcsolatot.

Global Skills Index 2017

Megjelent a Hays Global Skills Index 2017 – friss elemzésünk a munkáltatók kihívásait vizsgálja a képzett munkaerő megtalálásában.


Jelöltfigyelő értesítés

Iratkozzon fel a Hays jelöltfigyelő értesítésére, és hagyja, hogy mi találjuk meg Önnek a legjobb szakembereket.