Karrier tanácsok

Karrier tanácsok

 

Bár a munkakeresés folyamata gyakran elbátortalanítónak tűnhet, egyáltalán nem kell annak lennie. A Hays munkaerőpiaci szakértői számos olyan cikket írtak, amelyek az álláskeresés különböző szakaszait tárgyalják, és tanácsadóink is folyamatosan rendelkezésére állnak, ha további segítségre lenne szüksége.

 

Amikor állásra pályázik

Van, aki furcsán érzi magát, ha az önéletrajzában magáról kell dicsekednie, míg mások átesnek a ló túloldalára, és a siker érdekében túldicsérik magukat. Az önéletrajz mellett a kísérőlevél a másik dokumentum, amelyet a pályázat elbírálója először látni fog. Néhány alapszabály betartása segíthet abban, hogy kísérőlevele méltó felvezetése legyen önéletrajzának. Használja a Hays tippjeit vezérfonalként!

 

Ha állásinterjúra hívják

Az interjúra való felkészülés tanulható, így többé nem kell egy ijesztő kihívásként tekinti az interjúra, hanem teljes magabiztossággal kezelheti azt. A Hays ötletei ennek megvalósítására a következők.

 

Ha felajánlják Önnek az állást

Gratulálunk! Kifogta az álomállást és minden akadályt remekül vett. De mielőtt hátradőlne és lazítana, még hátravan néhány fontos elvégzendő feladat.

 

Ha távozik a munkahelyéről

A felmondás benyújtásánál is vannak jó és rossz megközelítési módok. Ha eljutunk a felmondásig, itt is van egy bizonyos követendő etikett, amely biztosítja a sikert és a zökkenőmentes átmenetet.

 

 

 

Kövess minket

Kövess minket

               

Refer a friend Right Hand Block HU

Ismerőse állást keres?

Ajánlja ismerősét szaktanácsadóink figyelmébe és vacsorameghívással ajándékozzuk meg.

Contact Us

Kapcsolatfelvétel

Kérje személyreszabott ajánlatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal.