Ez az oldal cookiekat használ. A folytatással beleegyezik a cookiek használatába, de a későbbiekben is lehetősége van ezek megváltoztatására.

Hays Pénzügy és Számvitel

A Hays Pénzügy és Számvitel az Egyesült Királyságban a legnagyobb munkaerő-toborzással foglalkozó tanácsadó cég, és a divízió Magyarországon is kiterjedt tevékenységet folytat.

Főállásban foglalkoztatandóknak kínálunk álláslehetőséget, szolgáltatásunk során a megalkuvás nélküli minőséggel párosuló gyorsaságra helyezzük a hangsúlyt.

Jelenleg számos területre keresünk jelentkezőket, ideértve a termelést, a gyártást, a gyógyszeripart, a távközlést, a gyorsan forgó fogyasztási cikkeket, a tanácsadást, az építőipart, az ingatlanfejlesztést és egyéb szolgáltatásokat. Minden szintű beosztásra ajánlunk jelentkezőket: gazdasági igazgatókat, pénzügyi vezetőket, számviteli vezetőket, pénzügyi elemzőket, főkönyvelőket, könyvelőket és mérlegképes könyvelőket, adószakértőket, könyvvizsgálókat, vállalkozási elemzőket és tanácsadókat. Szerte a világban megtalálható testvérvállalatainkkal olyan nyelveket beszélő pályázókat tudunk ajánlani, akik speciális szakterületeken tettek szert tapasztalatra.

Megvan az a szakértelmünk, amely révén teljesen fel tudjuk mérni az Ön munkaerőigényét. Professzionális és pénzügyekben jártas, tapasztalattal rendelkező tanácsadóink teljes mértékben gondjukba veszik a munkaerő-toborzás folyamatát – így Önnek nem kell ezzel bajlódnia. Ami megkülönböztet bennünket versenytársainktól, az tanácsadóink szakképzett és tapasztalt csapata, akik széleskörű és rendszeres oktatásban részesülnek annak érdekében, hogy hatékony és kezdeményezőkész munkaerő-toborzóként tevékenykedhessenek. Tanácsadóink a toborzás folyamatát az első kapcsolatfelvételtől és egy átfogó munkaköri leírás elkészítésétől egészen a sikeres jelölt első munkanapjáig a kezükben tartják. Kiválasztási eljárásunk alapján meggyőződéssel tudunk ingyenesen újabb jelöltet ajánlani, ha netán az adott jelölt a megjelölt garanciális időtartam alatt távozik. Emellett széleskörű utógondozási programot ajánlunk – ezzel biztosítva azt, hogy mind az ügyfél, mind a jelölt elégedett legyen a foglalkoztatás első néhány hónapjában. Sikerességünk záloga, hogy a vállalatoknak átfogó és ‘értékteremtő’ szolgáltatást nyújtunk.

Ajánlatunkban – a beosztástól és az Ön igényeitől függően – egyaránt kínáljuk vezetői beosztásúak keresését és a toborzói adatbázisban való keresést. Tapasztalatunk a garancia arra, hogy a toborzás folyamata hatékony, eredményes és zökkenőmentes legyen.

Adatbázisban való keresés: ez hozzáférést biztosít Önnek azon pénzügyi és számviteli jelöltjeink kiterjedt adatbázisához, akiket egyenként kérdeztünk ki és jártasságaik alapján soroltunk be.

Vezetői beosztásúak keresése: ez azt jelenti, hogy a Hays felkutatásuk után olyan konkrét jelöltekkel lép bizalmas és professzionális módon érintkezésbe, akik megfelelnek az Ön elvárásainak, és akiket meginterjúvolásuk után szűkebb listára válogatunk, szem előtt tartva azt, hogy megfeleljenek az Ön elvárásainak.

A Hays Pénzügy és Számvitel voltaképpen inkább tanácsadó szolgáltatás, mintsem ügynökség. A toborzási folyamat minden szakaszából teljes mértékben részt vállalunk:

 • A megüresedések részletes felmérése és tanácsadás a személyspecifikációt illetően
 • Látogatás – az Ön szervezetének aktív piacoltatása
 • Piaci tanácsadás
 • Bérezési tanácsadás
 • A pályázó tájékoztatása
 • Az interjúkészítés folyamatára vonatkozó tanácsadás
 • Az interjúkészítés helyiségei
 • Az interjúval kapcsolatos visszajelzés
 • Tanácsadás az ajánlati stratégiát illetően
 • Támogatás az ajánlatról szóló tárgyaláshoz
 • Támogatás a jelöltek felvétele előtt és után
   
|