Ez az oldal cookiekat használ. A folytatással beleegyezik a cookiek használatába, de a későbbiekben is lehetősége van ezek megváltoztatására.

Hays Magyarország

 

0a_11_years_Hays_05_2018.png

A Hays Hungary a Hays Group tagja, amely a legnagyobb tőzsdén jegyzett munkaerő-toborzással és kiválasztással foglalkozó vállalatcsoport az Egyesült Királyságban és világelső a szakembertoborzás és egyéb HR szolgáltatások területén. A Hays vállalat 33 országban, 252 irodában, 10 ezer munkatársával áll az ügyfelek és a jelöltek rendelkezésére. A Hays piacvezető az Egyesült Királyságban, Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon, és a piacvezetők egyike Európában és Dél-Amerikában.

Magyarországon a Hays 2007-ben nyitotta meg irodáját, és mára meghatározó szereppel bír a hazai munkaerő-toborzással és kiválasztással foglalkozó cégek között. A Hays szakembertoborzás szolgáltatásán túl ajánlja Digital&Creative szolgáltatását, amelynek segítségével ügyfeleink saját arculatukkal jelenhetnek meg a toborzási és kiválasztási folyamat során. Munkaerő-kölcsönzési szolgáltatást is nyújtunk azon ügyfeleink részére, akik cégükre szabott rugalmasabb alkalmazási formákat keresnek.

A Hays egyedi toborzási és kiválasztási rendszerével kiemelkedő szolgáltatást nyújt, és az alábbi szakterületeken biztosítja a megfelelő jelöltek felkutatását:
     - Pénzügy és Számvitel
     - Bank és Biztosítás
     - Adótanácsadás
     - Üzleti Kiszolgáló Központok
     - Értékesítés
     - Marketing
     - Logisztika
     - Kiskereskedelem
     - Humán erőforrás
     - Informatika
     - Life Sciences
     - Mérnöki és Gyártási területek
     - Építőipar
     - Ingatlan
     - Irodai asszisztencia
     - Munkaerő-kölcsönzés
     - Executive

Tanácsadóink szaktudása a biztosíték arra, hogy az ügyfeleink szükségleteinek megfelelő legjobb jelölteket találjuk meg a lehető legrövidebb idő alatt. Divízióink alaposabb megismeréséhez kérjük, kattintson az Önt érdeklő szakterületre. Célunk, hogy a megfelelő szakembert a megfelelő munkakörbe helyezzük el minden esetben.    

Lépjen kapcsolatba velünk

Kövess bennünket