Ez az oldal cookiekat használ. A folytatással beleegyezik a cookiek használatába, de a későbbiekben is lehetősége van ezek megváltoztatására.

Lendítse fel vállalatát

A világ vezető szakértői vagyunk diplomás szakemberek toborzása és kiválasztása területén. 
 

 

perm_rec_header_06_2017.png

Célunk, hogy a megfelelő embert a megfelelő munkakörbe helyezzük el, hogy szakértelmük segítségével az Ön vállalata sikeres lehessen. 

A Hays budapesti irodája a versenyszférában található állandó és ideiglenes állások betöltésével foglalkozik országos szinten. 

Büszkék vagyunk arra, hogy a Hays 2007-es magyarországi nyitása óta ügyfeleinkkel hosszú távra szóló kapcsolatokat építettünk ki. Szaktanácsadóink a munka világának szakértőiként, átfogó szaktudásuk révén iparágak széles skáláján segítenek megtalálni a megfelelő munkatársakat. Fő célunk, hogy ügyfeleink egyedi igényeit figyelembe véve, a legjobb szakemberek toborzása és kiválasztása révén hosszú távon hozzájárulhassunk vállalatuk fellendítéséhez.  

toborzás.png

Munkavállalót keres?

A Hays egyszerű és gyors megoldást kínál a cégénél megüresedett állás betöltéséhez. Engedje, hogy a Hays találja meg cége számára a legjobb munkatársakat!

HTS.png

Hays Talent Solutions

Ismerje meg hogyan tudunk hozzájárulni vállalata sikereihez RPO és MSP szolgáltatásainkkal

Tovább
digitális.png

Digitális toborzási kampányok

A Hays Digital & Creative a munkáltató márkájával hirdetett innovatív, kreatív és költséghatékony jelölt-toborzó kampányok szervezését ajánlja.

 

response.png

Munkaerő-kölcsönzés (Hays Response)

Tudjon meg többet a kölcsönzött munkaerő alkalmazásának előnyeiről és a Hays munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásáról.


 

exec kereses.png

Executive keresés

Executive szolgáltatásunkkal hatékonyan tudunk segíteni megtalálni a megfelelő felső vezetőket vállalata számára.

Tovább
|

Általános információk

Hays Journal 2017/14. szám

Már elérhető a Hays Journal új, tizennegyedik száma! Évente két alkalommal megjelenő, a Nemzetközi Tartalommarketing Verseny Legjobb B2B Kiadvány díját elnyert magazinunk a HR és a toborzás-kiválasztás területén dolgozó szakembereknek szolgál friss hírekkel, elemzésekkel és a szakma újdonságaival.

 

Global Skills Index 2017

Megjelent a Hays Global Skills Index 2017 – friss elemzésünk a munkáltatók kihívásait vizsgálja a képzett munkaerő megtalálásában.