Ez az oldal cookiekat használ. A folytatással beleegyezik a cookiek használatába, de a későbbiekben is lehetősége van ezek megváltoztatására.

SOS Gyermekfalu

3_2_Client_04_2018BG.png

A Hays-t más vállalatoktól az különbözteti meg, hogy szakértőink egyedülálló munkaerő-kiválasztási rendszerben, az egyes specializációkra fókuszálva dolgoznak. Sikerünk az ügyfelek és a jelöltek közti közvetlen és különleges kapcsolatnak köszönhető, amely alapvetően az egymás iránti bizalomra épül.

Minden nap arra törekszünk, hogy elvárásainak és üzleti igényeinek tökéletesen megfeleljünk. Kiemelt célunk, hogy a vállalat társadalmi felelősségvállalásának keretében segítsük a rászoruló társadalmi csoportokat, jótékonysági szervezeteket.

A Hays Hungary partneri együttműködést kötött a világszerte ismert jótékonysági szervezettel, az SOS Gyermekfalvakkal árva és elhagyott gyermekek megsegítésére. Hálásan köszönjük, ha megosztja személyes tapasztalatát Hays tanácsadójával való együttműködéséről. Minden kitöltött és a Hays számára elküldött kérdőív után 1 Euro adománnyal támogatjuk az SOS Gyermekfalvak alapítványt.

2017-ben közel 600 000 Ft-tal támogattuk az alapítványt, mellyel egy SOS ház négy havi ellátását biztosítottuk.
Segítsen nekünk, így mi is segíthetünk a gyermekeknek!

Kérjük ne felejtse el kitölteni kérdőívünket!