Ez az oldal cookiekat használ. A folytatással beleegyezik a cookiek használatába, de a későbbiekben is lehetősége van ezek megváltoztatására.

 

IT CONTRACTING SZOLGÁLTATÁS

 

Mint a világ egyik vezető munkaerő-toborzással és kiválasztással foglalkozó vállalata, globális piaci ismereteinket alkalmazzuk annak érdekében, hogy a legjobb szakembereket találjuk meg vállalata számára.

Az IT Contracting divíziónkat úgy alakítottuk ki, hogy felkutassuk a legjobb IT szakembereket. Az IT iparág számos területén jelen vagyunk, így nem számít, hogy infrastruktúra, IT tanácsadás, fejlesztés, business analyst, big data, cloud szolgáltatás vagy projekt menedzsment területen keres munkaerőt, mi segítünk.

gen1.png 

Miért vegye igénybe a Hays szolgáltatásait?
 

Rugalmas lehetőségek

Egy tapasztalt szakember alkalmazása biztosítja Önnek azt a szakértelmet, amely szükséges a projektek teljesítéséhez, függetlenül azok időtartamától, hosszú távú kötelezettségvállalás nélkül. Ön határozza meg a szerződés időtartamát, ami az Ön költségvetési követelményeinek megfelel. 

Tehermentesítés

Nem kell aggódnia a szerződésben foglaltak miatt – mi gondoskodunk az adminisztrációról, az erre vonatkozó papírmunkáról és minden pénzügyi kötelezettségről a szerződéses projekt időtartama alatt. 

gen2.png

Körültekintő ellenőrzés, Minőségi garancia, Megbízható szolgáltatás

Teljesítési kötelezettségeinket komolyan vesszük, és csak az Ön számára legmegfelelőbb, szakmailag kompetens jelölteket továbbítjuk, ezáltal mérsékelve az esetlegesen felmerülő kockázatokat.

Minőségi szolgáltatás

Széleskörű országos és globális szakértői adatbázissal rendelkezünk, ami nem csak azt jelenti, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megtaláljuk a megfelelő szakembereket, a megfelelő készségekkel.

 

Függetlenül attól, hogy multinacionális, kis- vagy közép vállalatról beszélünk, mi segítünk Önnek megtalálni a megfelelő IT szakembereket a lehető legrövidebb idő alatt. 

Czakó Gábor
ITC Manager